Στην “φάκα” οι δράστες της άνανδρης επίθεσης σε ανήλικους ποδοσφαιριστές μέσα στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της άνανδρης επίθεσης σε ανήλικους ποδοσφαιριστές μέσα στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Θέρμης!

Στην ταυτοποίηση δραστών που συμμετείχαν στην επίθεση σε ανήλικους ποδοσφαιριστές, αλλά και παράγοντες της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο παιχνίδι με τον Ποντιακό Πολυδενδρίου, προέβη η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Χρειάστηκε να περάσουν ακριβώς 8 μήνες, ωστόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι εξιχνιάστηκε μία από τις χειρότερες οπαδικές επιθέσεις των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας.  Όλοι περιμένουν φυσικά, να υπάρξει η ανάλογη δράση και στην υπόθεση Τόσκο, η οποία παραμένει ακόμη στον… αέρα. Μια επίσης μαύρη σελίδα…

Όπως αναφέρει το δικαστικό ρεπορτάζ:

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος εννέα ανδρών ηλικίας 22 έως 52 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Διατάραξης κοινής ειρήνης», «Σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία», «Επικίνδυνης σωματικής βλάβης», «Φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία», «Ληστείας κατά συναυτουργία», παράβασης του Νόμου «Περί όπλων» και «Αδικημάτων» και παράβασης του Νόμου που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, περί τις αρχές Σεπτεμβρίου 2019, οι προαναφερόμενοι μαζί με έτερους δράστες μετέβησαν σε περιοχή της Θέρμης, όπου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων «Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης¨(Κ17) – ¨Ποντιακός Σύλλογος Πολυδενδρίου Λαγκαδά» εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου και μετερχόμενοι απειλές σε βάρος ποδοσφαιριστών και παραγόντων της πρώτης ομάδας, τους εξανάγκασαν να παραδώσουν τις φανέλες τους, τις οποίες τοποθέτησαν σε σακίδιο μαζί με εξοπλισμό που έφερε τα διακριτικά της ίδιας ομάδας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια του περιστατικού, μέρος των δραστών άσκησε βία σε βάρος δύο ποδοσφαιριστών και του υπεύθυνου της σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εξ’ αυτών.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση μία σακούλα που περιείχε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων .

To Top