Στην Pre League το βόλεϊ ανδρών του Άρη – Τα «συγχαρητήρια» και τα «ευχαριστώ» των κιτρίνων

Στην νεότευκτη κατηγορία Pre League θα συμμετέχει το βόλεϊ ανδρών του Άρη τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του κιτρινόμαυρου τμήματος: «Έπειτα από την Συμπληρωματική Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Πετοσφαίρισης Αγωνιστικής Περιόδου 2019 – 2020 της 25/6/2020 από την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 δημιουργείται νέα κατηγορία η Pre League Ανδρών, ανάμεσα στην Α1 και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, στην οποία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής δώδεκα (12) ομάδες.

Το ανδρικό μας τμήμα δικαίως κέρδισε αγωνιστικά την συμμετοχή του στη νέα αυτή κατηγορία και επίσημα πλέον μετά και την ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Συγχαρητήρια για αυτή την επιτυχία ανήκουν στον βασικό μας χορηγό ZORPIDIS TRAVEL και στον κ. Ζορπίδη Μιχάλη προσωπικά για την στήριξή του.

Στον κόουτς Χρήστο Πάτρα που έβαλε τις βάσεις για αυτή την επιτυχία.

Στους αθλητές του εφηβικού μας τμήματος που μετά την μεγαλειώδη πρόκριση έπειτα από 10 και πλέον χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων βοήθησαν με την συμμετοχή τους τα μέγιστα σε αυτή την επιτυχία της κατάκτησης θέσης για την Pre League.

Στον κόουτς Αγγελή Άγγελο που κατόρθωσε να οδηγήσει μετά το εφηβικό τμήμα ( πρόκριση στο Final Four ) και το ανδρικό στο δρόμο των επιτυχιών.

Τον φροντιστή – σημαία του τμήματος Παπαευθυμίου Δημήτριο.

Τον ΑΣ ΑΡΗΣ για την στήριξη όποτε του ζητήθηκε .

Τους χορηγούς ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , νερά ΒΙΚΟΣ , Σωκράτης ψητοπωλείο , pressto , Γράπα & μεζές , DYNAMIS GROUP , Ακαδημία φροντιστήριο , Σχολή οδηγών Σαβράμης , creperie Ηλιοβασίλεμα , OWL , Stabomania , ΟΡΘΟΚΙΝΗΣΙΣ και τον χειρούργο ορθοπεδικό κ .Ζίκο Δημήτριο , Κρεοπωλείο Δημήτριος & υιός , Hygeia Complex , ΝΕΡΑΪΔΑ , Κάστρο εστιατόριο .

Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν και στον έφορο του τμήματος κ. Βαρβούτα Ιωάννη ( και μέλος του ΔΣ της Ε.ΠΕ.Σ.Θ ) που με την εμπειρία του κατάφερε να βάλει και αυτός ένα λιθαράκι τόσο στην πρόκριση των εφήβων στο Πανελλήνιο final four όσο και στην κατάκτηση της συμμετοχής στους άνδρες στην επερχόμενη Pre League.

Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο με τον τρόπο που βοήθησε την ομάδα σε όλους τους τομείς .

Ραντεβού στο f4 εφήβων

Το volley του ΑΡΗ μας επιστρέφει…».

To Top