Στη Θεσσαλονίκη ο Σάκιτς, περνάει ιατρικά και υπογράφει!

Ο Εμάνουελ Σάκιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη και να ενταχθεί στο δυναμικό του και επίσημα.

Την έλευση του Αυστριακού δεξιού μπακ αποκάλυψε ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος μίλησε και για τους άλλους μεταγραφικούς στόχους των κίτρινων.

“Σήμερα αναμένεται να είναι εδώ ο Σάκιτς για τα ιατρικά. Υπάρχουν παίκτες που δεν θέλουμε να αναφέρουμε το όνομά τους. Ο Άρης είναι σοβαρό σωματείο και πρέπει να ανακοινώνονται οι παίκτες όπως τους αρμόζει. Επιτρέψτε μου να μην πω ονόματα, πριν μπουν και οι υπογραφές. Ο κόσμος θα είναι ευχαριστημένος. Το αδύνατο σημείο της περσινής ομάδας ήταν το μεγάλο ρόστερ και το χωρίς βάση ρόστερ. Ήμασταν πολύ δυνατοί επιθετικά με τρία άτομα σε κάθε θέση και δεν είχαμε παίκτες σε άλλες θέσεις. Το πλάνο είναι να έχουμε 24 παίκτες και έτσι δίνεις το κίνητρο σε όλους να διεκδικούν μια θέση. Θέλουμε μικρότερο, αλλά ορθολογικά στημένο ρόστερ”.

Για τους Ντουάρτε και Σούντγκρεν είπε: “Ο Ντουάρτε ξεκίνησε αποθεραπεία και είναι πολύ δύσκολη η περίπτωσή του. Με τον Σούντγκρεν προσπαθούμε να βρούμε τρόπο για λύση της συνεργασίας. Με τους περισσότερους συνεργαστήκαμε άριστα. Κινούμαστε προς τη λύση της συνεργασίας μας με τον Σούντγκρεν. Με τον Ντουάρτε είναι κάπως διαφορετικά, γιατί εκεί που πήγε να ξαναμπεί, τραυματίστηκε”.

Για τις ενδεχόμενες ανανεώσεις των Γκάμα και Σόουζα είπε: “Είμαστε σε καθημερινή επαφή με όλο το επιτελείο. Ξέρουμε τι θέλουμε και πως το θέλουμε. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι”.

To Top