Στη Λεωφόρο (30/5) οι εκλογές της ΕΟΚ, «όχι» από Φασούλα, «ναι» από Λιόλιο…

Με ψήφους 16-5 και αρνητική την παράταξη Φασούλα, η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ ενέκρινε τις υποψηφιότητες των αρχαιρεσιών και την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στις 30 του μηνός στην Λεωφόρο, την έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Η σημαντική λεπτομέρεια στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με την στάση της Πολιτικής Προστασίας και το αν θα δώσει την έγγραφη συγκατάθεσή της για την διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που μπορεί να συγκεντρώσει μέχρι και 550-600 άτομα στον ίδιο (ανοιχτό) χώρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νικος Χαρδαλιάς, θα εγκρίνει την διεξαγωγή των εκλογών σε ανοιχτό χώρο, συναινώντας στον συγχρωτισμό ενός τόσο μεγάλου αριθμού ανθρώπων για να ασκήσουν τα εκλογικά τους καθήκοντα.

Αυτός ήταν και ο λόγος τα πέντε μέλη της παράταξης Φασούλα που συμμετέχουν στην προσωρινή διοίκηση (Χριστοδούλου, Ρεντζιάς, Ιωάννου, Μαρκάκης και Φασούλας), έδωσαν αρνητική ψήφο σε αντίθεση με την πλευρά Λιόλιου (που εκπροσωπήθηκε από τους Μήλα, Ασημακόπουλο, Νικολόπουλο), η ψήφισε θετικά.

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει άδεια τέλεσης των εκλογών στην Λεωφόρο, αντιπρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Αριστείδης Γολέμης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα εξασφαλιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες και στήριξε την αισιοδοξία του στο ότι το Ηρώδειο έχει πάρει άδεια για παραστάσεις.

To Top