ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη μάχη για την δεύτερη νίκη ο πρωταθλητής Άρης

Στη μάχη για την δεύτερη νίκη ο πρωταθλητής Άρης στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Όπως αναφέρει η επίσημη προαναγγελία της διοργανώτριας αρχής:

Μετά την ανάπαυλα λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Δωδεκάνησου, επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση του 20ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ. Η αυλαία ανοίγει στην Κρήτη, όπου οι Αετοί το Σάββατο φιλοξενούν το Μαρούσι (13:00), στη συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Αθήνα και το Μετς όπου ο ΠΑΣΚΑ φιλοξενεί τη Δωδεκάνησο στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Αργοναύτες Βόλου – Ήφαιστος (21:00) για τον Βορρά.

Την Κυριακή στις 14:30 η Γυμναστική Ένωση Τρικάλων υποδέχεται τον πρωταθλητή Άρη, ο οποίος αν και εκτός έδρας δείχνει πως είναι το φαβορί. Δυνατό παιχνίδι θα έχουμε και στην Καβάλα, όπου η Ίριδα θα υποδεχθεί στις 17:00 τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το ματς Ηράκλειο – Άτλας, στα Δύο Αοράκια την Κυριακή στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο: Γηπ. Σούδας (13:00) Αετοί Κρήτης – Μαρούσι (Καμπίτσης – Δημητρουλάκης), Γηπ. Μετς (19:30) ΠΑΣΚΑ – Δωδεκάνησος (Θεονάς – Στρέμπας), Γηπ. Αδαμόπουλου (21:00) Αργοναύτες Βόλου – Ήφαιστος (Αθανασόπουλος – Δημοβέλης).

Κυριακή: Γηπ. Μπάρας (14:30) Γυμν. Εν. Τρικάλων “Αστέρας” – Άρης (Σαρρής – Φασούλας), Γηπ. Καλαμίτσας (17:00) Ίρις Καβάλα – Μέγας Αλέξανδρος (Προκοπίου – Στούμπος), Γηπ. 2 Αοράκια (17:00) Ηράκλειο – Άτλας (Αρτεμάκη – Πελίκα).

To Top