Στις ήττες εξαφανίζεται, στις νίκες είναι λαλίστατος ο Παμπλίτο…

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε εξαφανιστεί από το παιχνίδι του πρώτου γύρου όταν μετά τη νίκη του Άρη δεν έκανε δηλώσεις. Σήμερα το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό και ο άνδρας της Λάουρα ήταν λαλίστατος.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε στην κάμερα της Nova: «Για μας είναι ένα ακόμα βήμα. Θεωρώ πως οι ποδοσφαιριστές στα τελευταία παιχνίδια δείχουν πραγματικό χαρακτήρα. Κερδίσαμε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που αγωνίζεται καλά. Όπως γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, πρόκειται για το ντέρμπι της πόλης οπότε ήταν πάρα πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα για εμάς. Αλλά αυτό που θέλω να τονίσω και να κρατήσω είναι η προσπάθεια των παικτών, που μείναμε και με 10 σήμερα. Αυτός είναι ο δρόμος, να δουλεύουμε σκληρά».

«Ήταν μια συνειδητή απόφαση από τη μία, να αμυνθούμε πιο συμπαγείς πιο κοντά στη δική μας εστία ώστε να επιτεθούμε στην αντεπίθεση. Από την άλλη, ξέρουμε ότι παίζει και ο αντίπαλος, και από τη στιγμή που ήταν πίσω στο σκορ έψαχνε να σκοράρει, έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς, ακόμα κι αμυνόμενοι λίγα μέτρα πιο πίσω απ’ ό,τι συνήθως, καταφέραμε να δημιουργήσουμε καλές φάσεις στην αντεπίθεση. Είχαμε μια πολύ καθαρή ευκαιρία με τον Ζίβκοβιτς και νομίζω ότι αφότου μείναμε με 10 ήταν λογικό να οπισθοχωρήσουμε ακόμη περισσότερο».

Για το τι έχει αλλάξει ψυχολογικά στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, μιας και ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη: «Αλλάξαμε κάπως τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, προσαρμοστήκαμε σε κάποια κομμάτια. Κι αυτό γιατί προσπαθούμε πάντα να βρούμε τον τρόπο λειτουργίας που μπορεί να βγάλει τα περισσότερα από τους παίκτες και στον οποίο νιώθουν άνετα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στους παίκτες, δηλαδή, όπως και αυτοί σε μας, κάτι που είναι λογικό. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο, δουλεύουμε σκληρά».

To Top