ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στον… αέρα η πρεμιέρα της Basket League! Τηλεδιάσκεψη στον ΕΣΑΚΕ, ανοιχτή η αναβολή

Το ζήτημα με τον Ιωνικό έχει φέρει αναστάτωση στις ομάδες και όλα θα πέσουν στο τραπέζι στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ στις 20:00. Στον αέρα το τζάμπολ της Basket League.

Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ιωνικό, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και με τον Χαρίλαο Τρικούπη, αφού κρατήθηκε ο φάκελος της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως είναι φυσικό, ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται σε… αναταραχή, αφού το Σάββατο (17/10) είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ της πρώτης αγωνιστικής. Οι ομάδες δεν γνωρίζουν ακριβώς τι θα γίνει, ενώ στο… παιχνίδι βρίσκεται και η ΕΡΤ, αφού η συμφωνία με το κρατικό κανάλι έγινε με βάση την συμμετοχή 12 ομάδων στο πρωτάθλημα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, οι εκπρόσωποι της λίγκας και των συλλόγων θα λάβουν μέρος σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη στις 20:00 και αυτή την στιγμή όλα είναι ανοικτά, σε ό,τι αφορά την διεξαγωγή των αγώνων και την εικόνα της Basket League.

Στο τραπέζι είναι ακόμα και το ενδεχόμενο της αναβολής της πρεμιέρας, ώστε να δοθεί χρόνος στις ΚΑΕ, που έχουν προβλήματα.

To Top