Στον Εισαγγελέα για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης ο Ηρακλής – Ανακλήθηκε το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ

Την απόφαση να μη χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στο πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού γίνεται λόγος για παρουσία παρένθετου προσώπου στον σύλλογο, που λειτουργεί για λογαριασμό του Θεόδωρου Δρακόπουλου!

Αυτός χαρακτηρίζεται ως «ουσιαστικός ιδιοκτήτης και πρόεδρος», χωρίς ωστόσο να δικαιούται να ασκεί τα καθήκοντά του!

Παράλληλα η ΕΕΑ αποφάσισε να στείλει τον φάκελο του Ηρακλή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, κατηγορώντας τον για εξαπάτηση της Επιτροπής.

Η ανακοίνωση:

Θεόδωρος Δρακόπουλος σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τη νόμιμη εκπροσώπηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017.

Προέκυψε από την έρευνα ότι η φερομένη ως Πρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017, είναι παρένθετο πρόσωπο, το οποίο χρησιμοποιεί ο Θεόδωρος Δρακόπουλος, για να ενεργεί για τον εαυτό του, εξαιτίας του κωλύματος του άρθρου 3 παρ.1 Ν.2725/1999 όπως ισχύει, (Ποινικό Μητρώο).

Συνεπώς η Επιτροπή ομόφωνα αποφαίνεται ότι, συμπληρωματικά με τις από 23.09.2021 και 12.10.2021 αποφάσεις της, με τις οποίες δεν χορήγησε Πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εξαιτίας της αποδεδειγμένης οφειλής σε αθλητή της ομάδας, η οποία προέκυπτε από προσωρινά εκτελεστή απόφαση Δικαστηρίου, (άρθρο 4 παρ.4 εδ.αε΄ Ν.4809/2021), ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ επίσης Πιστοποιητικό συμμετοχής για την ίδια αγωνιστική περίοδο και για τον λόγο ότι ο προαναφερθείς Θεόδωρος Δρακόπουλος, ουσιαστικός ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ δεν δικαιούται να ασκεί τα καθήκοντα αυτά. (άρθρο 3 παρ.1 Ν.2725/1999 όπως ισχύει).

Επίσης επειδή προέκυψε από έγγραφα, ζητηθέντα και προσκομισθέντα από την ΚΑΕ, ότι η προαναφερθείσα Α.Α.Ε. εξαπάτησε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να λάβει Πιστοποιητικό συμμετοχής για τις αγωνιστικές περιόδους 2019-2020 και 2020-2021, τα έγγραφα αυτά τα οποία είναι βεβαίας χρονολογίας, διαβιβάζονται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την πράξη της Υφαρπαγής Ψευδούς Βεβαίωσης και όποιες άλλες ενδεχομένως προκύψουν, για τις δικές του ενέργειες.

To Top