Στον τελικό του Μόντε Κάρλο ο επιβλητικός Τσιτσιπάς! (videos)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» σε straight sets τον Νταν Έβανς και θα διεκδικήσει αύριο (18/04, 15:30) στο Μόντε Κάρλο τον πρώτο Masters τίτλο της καριέρας του!

Ο Έλληνας τενίστας πέρασε σαν… οδοστρωτήρας πάνω από τον Ντάνιελ Έβανς, παίρνοντας με 2-0 σετ (6-2, 6-1) μία άνετη πρόκριση στον τελικό του τουρνουά, και αύριο (18/04, 15:30) θα διεκδικήσει τον πρώτο Masters τίτλο της καριέρας του!

Ο πρωταθλητής μας, Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο.4 στο ταμπλό, ήταν απολαυστικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Άγγλο αντίπαλό του (Νο.33 στον κόσμο), τελειώνοντας τον αγώνα σε μόλις 69 λεπτά.

Θυμίζουμε, ο 30χρονος Έβανς είχε αποκλείσει τον Τζόκοβιτς και τον Γκοφάν, αλλά απέναντι στον Τσιτσιπά ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Αυτή ήταν η τρίτη αναμέτρηση καριέρας ανάμεσα στους δύο, με τον Στέφανο να μετράει ισάριθμες νίκες, ενώ προκρίνεται στον τρίτο τελικό Masters της καριέρας του (Τορόντο 2018, Μαδρίτη 2019) και διεκδικεί τον έκτο τίτλο του. Πλέον, περιμένει τον αντίπαλό του, που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Αντρέι Ρούμπλεφ-Κάσπερ Ρουντ.

To Top