ΜΠΑΣΚΕΤ

Στοχευμένη δράση με “κλεισμένες” χορηγίες για τον Άρη

Η στοχευμένη δράση με “κλεισμένες” χορηγίες είναι μια από τις σημαντικές επιτυχίες του Άρη, όπως τονίστηκε στην πρόσφατη συνέντευξη της ΚΑΕ…

Όπως ανέφερε ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης: ” “Είναι η πρώτη φορά, που οι κεντρικές συμφωνίες κατά 99% είναι ήδη συμφωνημένες και για τη νέα σεζόν. Υπάρχει μια αύξηση αρκετά σημαντική στα έσοδα από την φανέλα και την ονοματοδοσία. Υπάρχει μια αύξηση και από την Betsson. Από νωρίς έχουν ξεκινήσει αυτές οι συζητήσεις και… έχει τελειώσει ήδη. Από ‘δω και πέρα θα τρέχει για τις επόμενες”.

Πρόκειται για έναν από τους… λόγους της επιτυχίας της πορείας των κιτρινόμαυρων, μια και είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στον Άρη, εδώ και χρόνια.

“Τα κύρια έσοδα των ομάδων είναι από τα διαρκείας και τα εισιτήρια. Από το χορηγικό θα έχουμε μια αύξηση 20-30% εξ αρχής. Η μεγάλη διαφορά θα γίνει στα διαρκείας. Αν εκεί από 1500 πάμε στα 2500 διαρκείας, εκεί θα έχουμε σοβαρή αύξηση, ναι”, όπως ειπώθηκε από τον βασικό χρηματοδότη των κιτρινόμαυρων.

To Top