ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Στο ίδιο τραπέζι όλοι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Φούτμπολ λιγκ” ζητάει ο Απόλλων

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ζητά έκτακτο ΔΣ της Φούτμπολ λιγκ πριν τις 21/12, ώστε να λυθούν κρίσιμα θέματα και να αποφευχθούν νομικές κυρώσεις.

Σε μια επιστολή που έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, τη Δευτέρα (19/12) η «κυανόλευκη» ΠΑΕ προς την διοργανώτρια και κοινοποιήθηκε σε όλες τις ΠΑΕ αναφέρεται μια σειρά από εκκρεμότητες που πρέπει να λυθούν πριν τα Χριστούγεννα ώστε να προχωρήσει η διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Σκοπός της διοίκησης του Απόλλωνα είναι να παραβρεθούν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της κατηγορίας, επειδή μοιάζει όλα αυτά τα προβλήματα να έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και πλέον υπάρχει η απειλή των νομικών ευθυνών για τους υπεύθυνους.

Ανάμεσα στα θέματα αυτά είναι το πρόβλημα με τα χρωστούμενα των υπαλλήλων της Football League, η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, οι υποχρεώσεις προς την εφορία και το ΙΚΑ, η αναθεώρηση του ασφαλιστικού συμβολαίου για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και η υπογραφή των συμβάσεων με την ΕΡΤ και την Stoiximan.

Η διοίκηση της Football League κοινοποίησε αυτή την επιστολή του Απόλλωνα σε όλες τις ΠΑΕ και πλέον αναμένεται να φανεί αν θα υπάρξει Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι το τέλος της εβδομάδας ώστε να συζητήσουν για όλα αυτά τα θέματα που έχουν μεγάλη σημασία για το μέλλον του πρωταθλήματος.

To Top