Στο βιβλίο Γκίνες ο Άρνολντ

Στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες μπήκε ο Αλεξάντερ Άρνολντ για το 2020, ως ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην Premier League, καθώς κατέγραψε 12 συνολικά.

Μία ασυνήθιστη διάκριση κέρδισε ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, καθώς μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην Premier League,με τις 12 που κατέγραψε την περασμένη σεζόν.

Για αυτή τη διάκριση μίλησε ο ίδιος ο παίκτης που δήλωσε τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή, πάντα θέλω να βοηθάω την ομάδα να δημιουργεί όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες. Είναι φανερό ότι οι συμπαίκτες μου πρέπει να βάλουν την μπάλα δίχτυα, επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και χωρίς αυτούς, τον προπονητή και όλο το τεχνικό επιτελείο, αυτό το ρεκόρ δεν θα ήταν δυνατό. Πάντα συνήθιζα να διαβάζω το βιβλίο ( Guinness World Records) ως παιδί γιατί είναι διασκεδαστικό να βλέπεις τα διαφορετικά ρεκόρ και τι κάνουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Είναι μια περήφανη στιγμή για μένα και όλη την οικογένειά μου και ελπίζω το ρεκόρ μου να αντέξει για αρκετά χρόνια».

Όσο για τον Άντι Ρόμπερτσον ,ο οποίος ήταν ο βασικός του ανταγωνιστής, καθώς είχε μόλις μία ασίστ λιγότερη ανέφερε: «Στο τέλος της σεζόν, και οι δύο ήμασταν πολύ φορμαρισμένοι, και οι δύο δίναμε πολλές ασίστ και ήταν καλό που βοηθήσαμε την ομάδα να κερδίσει»

To Top