Στο Λαύριο οι Φιλοξενίδης και Σπρίντζιος

Μεταγραφές με το βλέμμα στο μέλλον έκανε το Λαύριο, το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση των Κώστα Φιλοξενίδη και Μιχάλη Σπρίντζιου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λαυρίου:

«Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt ανακοινώνει την απόκτηση των Κώστα Φιλοξενίδη από τον ΚΑΟ Χαλκιδικής και Μιχάλη Σπρίντζιου από τους ΑΕΠΣ Μαχητές Πειραματικού Πεύκων.

Πιστή στη φιλοσοφία και την στρατηγική για την ανάδειξη νέων Ελλήνων παικτών, η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt επενδύει και τη φετινή σεζόν σε δύο από τους πιο ταλαντούχους αθλητές στην ηλικία τους.

Ο Κώστας Φιλοξενίδης γεννήθηκε το 2003, έχει ύψος 1,94μ. και αγωνίζεται στη θέση του point guard. Ο ΚΑΟ Χαλκιδικής και η ΧΑΝΘ ήταν οι ομάδες στις οποίες ανέπτυξε το ταλέντο του, αγωνιζόμενος και στα τμήματα υποδομής και στις ανδρικές ομάδες των δύο συλλόγων.

Υπήρξε μέλος των ”μικρών” εθνικών ομάδων και αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας στο Ευρωπαϊκό ”Τουρνουά Φιλίας” U15 το 2018.

Ο Μιχάλης Σπρίντζιος γεννήθηκε το 2005, έχει ύψος 2,04μ. και αγωνίζεται στη θέση του forward. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, έφτασε να αγωνίζεται και στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ είναι βασικό στέλεχος όλων των ”μικρών” εθνικών ομάδων, μεταξύ αυτών και της U16 η οποία φέτος δεν αγωνίστηκε λόγω Covid-19.

Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt θα συνεχίσει με την ίδια λογική και προσέγγιση να εφαρμόζει το πρόγραμμά της, που έχει ως στόχο την βελτίωση και ανάδειξη παικτών από την παραγωγική διαδικασία του ελληνικού μπάσκετ.

Κώστα και Μιχάλη καλωσορίσατε στο Λαύριο!»

To Top