ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο πλευρό των αθλητών με αμαξίδιο ο Γκάλης μαζί με τους Αντετοκούνμπο

Ο Νίκος Γκάλης θα συμμετάσχει με χαρά σε σποτ – το οποίο θα έχει ως σκοπό την διαφήμιση του μπάσκετ με αμαξίδιο – καθώς αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΟΣΕΚΑ.

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο έκαναν την αρχή, καθώς ήταν οι πρώτοι που αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Ομοσπονδίας Σωματειών Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), ενώ στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στον Νίκο Γκάλη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες μπήκε στο Hall of Fame.

Η ανακοίνωση  της ΟΣΕΚΑ αναφέρει:

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία της με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών. Ο Νίκος Γκάλης ήταν, είναι και θα είναι, ο μεγαλύτερος παίκτης που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα. Πριν από λίγες ημέρες τιμήθηκε με την ύψιστη μπασκετική διάκριση (Hall of Fame) και σήμερα αποδέχθηκε πρόταση της ΟΣΕΚΑ να συμμετέχει αφιλοκερδώς στο διαφημιστικό σποτάκι, που στόχο θα έχει την προβολή της δράσης των παικτών μπάσκετ με αμαξίδιο.

“Ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, ένας εξαιρετικά ευαίσθητος άνθρωπος – κι αυτό δεν περιμέναμε τη σημερινή μέρα για να το ανακαλύψουμε -, θα συμμετέχει στο διαφημιστικό βίντεο, που στόχο θα έχει να ευαισθητοποιήσει όλους τους φίλους του αθλήματος, να τους κάνει γνωστό το μπάσκετ με αμαξίδιο.

Είναι για μας η ύψιστη τιμή να συμμετέχει στην προσπάθεια που κάνουμε. Ένα ευχαριστώ, σε αυτόν τον θρύλο των γηπέδων, τον άνθρωπο που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ, είναι λίγο. Με τη συμμετοχή του, το ελληνικό μπάσκετ με αμαξίδιο αποκτά τον πιο σημαντικό πόλο έλξης” δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Καλούδης.

To Top