Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Πέδρι

Ο Πέδρι πραγματοποιεί μια ονειρική σεζόν στην Μπαρτσελόνα , στην «παρθενική» του χρονιά με τους «μπλαουγκράνα», έχοντας κερδίσει την προσοχή όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου, αλλά και εκείνα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ένας από τους θαυμαστές του που έχει εντυπωσιαστεί με το ταλέντο και τις ικανότητες του, είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Σύμφωνα λοιπόν με αγγλικά δημοσιεύματα, ο τεχνικός των «reds» ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του 18χρονου μέσου το ερχόμενο καλοκαίρι, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί ήδη σε 44 παιχνίδια, έχοντας τρία γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Καταλανούς.

Μια υπόθεση όμως, που μόνο εύκολη όμως δεν είναι για τους πρωταθλητές Αγγλίας, αφού ο Πέδρι έχει στο συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022, ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 400 εκ. ευρώ!

Ωστόσο, εκεί που ποντάρει η Λίβερπουλ είναι στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει σαν πρώτο πλάνο την παραμονή των Μέσι-Ντεμπελέ, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς. Οπότε ίσως χρειαστεί να πουλήσει κάποιους από το ρόστερ για να βγει ο σχεδιασμός.

To Top