ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκίνηση Βένου για Σόλωνα: “Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας”

Ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος των βετεράνων του Άρη φανερά συγκινημένος σχολίασε την απώλεια του Σόλωνα Υψηλάντη.

Αναλυτικά:

“Έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 93 ετών, ο Σόλων Υψηλάντης, μια αγαπημένη φιγούρα, γνώριμη και φιλική σε πολλές γενιές ποδοσφαιριστών τού ΑΡΗ και όχι μόνο!

Ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τον σύλλογο και σαν αθλητής μεγάλων αποστάσεων, και μετέπειτα για την υπόλοιπη ζωή του σαν φροντιστής του γηπέδου, και ιδιαίτερα τον χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου!

Όλοι θυμόμαστε στις προπονήσεις, εμείς να κάνουμε προπόνηση και ο Σόλων κάπου εκεί στο γήπεδο, σκυμμένος, αφοσιωμένος στην δουλειά του…να ξεριζώνει καθημερινά τα ενοχλητικά αγριόχορτα, που τόσο κακό προξενούσαν φυτρώνοντας αυθαίρετα, ανάμεσα στο τρυφερό χορτάρι του αγωνιστικού χώρου, πού με τόση επιμέλεια φρόντιζε και περιποιόταν!

Και ήταν αυτός, που μάλωνε και φώναζε θυμωμένα, σε εκείνον τον προπονητή που θα τολμούσε να κάνει προπόνηση μέσα στο γήπεδο μετά από κάποια νεροποντή, γνωρίζοντας τις καταστρεπτικές συνέπειες ενός τέτοιου εγχειρήματος!

Όλοι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές, τρέφουμε απέραντη εκτίμηση και σεβασμό στον Σόλωνα Υψηλάντη, για αυτή την πίστη και αφοσίωσή του στην οικογένεια του ΑΡΗ, σε όλη του την ζωή!

Θα λείψει σε όλους μας, αυτή η αεικίνητη, καθημερινή παρουσία του Σόλωνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Χαριλάου!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!
Καλό ταξίδι φίλε μας Σόλων.
Καλό παράδεισο.
Θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας!”.

To Top