Συγκίνηση και αποθέωση! Ο Γκάλης τίμησε τους αθλητές μπάσκετ με αμαξίδιο

Όμορφη στιγμή στη Ρόδο, με τον Νίκο Γκάλη να τιμά τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σε κλίμα συγκίνησης και αποθέωσης, ο Νίκος Γκάλης βράβευσε τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Στο πλαίσιο του GalisBasketball 3on3, πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδιο, με συμμετοχή των αθλητών του Γ.Σ. Δωδεκάνησος που κατέκτησαν πριν λίγες ημέρες το Πρωτάθλημα Ελλάδας στο final four της Αθήνας, όπου ο Άρης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο!

Ο Νίκος Γκάλης, που είναι μεγάλος υποστηρικτής του μπάσκετ με αμαξίδιο, βράβευσε την ομάδα του ΟΣΕΚΑ, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και αποθέωσης στην πλατεία δημαρχείου της Ρόδου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έπαιξαν έναν αγώνα επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδιο και κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών αλλά και των προσκεκλημένων VIP παικτών.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Γκάλης παρέδωσε το κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας Μιχάλη Χατζηδημητρίου, ο οποίος το σήκωσε στον αέρα, με τον κόσμο στην πλατεία δημαρχείου να αποθεώνει τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

To Top