Συγκλονίζει η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Για εσένα που είχες ευχηθεί καρκίνο στον άντρα μου…»

Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη με ανάρτησή της στο Instagram, αναφορικά με τις ύβρεις και τις… κατάρες που είχε δεχθεί ο αείμνηστος Αλέξανδρος Νικολαΐδης το 2019, όταν πήρε την απόφαση να πολιτευτεί με το ΣΥΡΙΖΑ.

Η σύζυγος του αργυρού Ολυμπιονίκη, ξέσπασε μέσω των social media για την τοξικότητα που υπάρχει στην κοινωνία, παραθέτοντας μάλιστα ένα μήνυμα από άγνωστο που ευχόταν στον Νικολαΐδη να πάθει καρκίνο…

Αναλυτικά το ποστάρισμα της Δώρας Τσαμπάζη:

«Σήμερα ήρθε ένα σχόλιο που ξύπνησε όλη την τοξικότητα που δέχτηκε ο Αλέξανδρος και η οικογένειά μας το 2019 όταν αποφάσισε να πολιτευτεί. Ξέρω τι θα πείτε, μην ασχολείσαι με τον έναν ανόητο. Όμως δεν είναι ένας, είναι πολλοί, και απλώς τώρα έχουν λουφάξει ή πετούν τη βοθρίλα τους σε άλλους, γιατί απλώς ο Αλέξανδρος και η μνήμη του είναι κάτι πολύ μεγάλο να το ακουμπήσουν περιττώματα. Ήρθε αυτό το σχόλιο και ξύπνησε όλα αυτά που πάλευα να ξεχάσω. Ίσως να μην φταίνε αυτοί, να μεγάλωσαν ανάμεσα σε άλλα απορρίμματα και να μην είχαν άλλη επιλογή, από το να γίνουν ίδιοι με εκείνους.

Είχα αποφασίσει αυτά τα μηνύματα να τα θάψω βαθιά μέσα μου, να τα ξεχάσω, αλλά αρκεί ένας ανόητος να σου θυμίσει ότι εκεί έξω είναι πολλοί. Αν έχετε λοιπόν μια απορία για το τι είναι διαδικτυακή τοξικότητα, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες. Άνθρωποι μικροί, λίγοι, που τα πολιτικά τους επιχειρήματά έχουν να κάνουν με ψόφους, καρκίνους και κλωτσιές.

Το βρήκαν αστείο, ακόμα και το γεγονός ότι ένα αθλητής στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της ζωής του, έσπασε το πόδι του και φώναξε στην κερκίδα τη μητέρα του. Από αυτές τις κλωτσιές, και από αυτά τα σπασίματα, ακόμα και από τις ήττες του, ο Αλέξανδρος έδωσε χρήματα σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Και είμαι σίγουρη ότι αν ήξερε πόσο πολλά χρήματα μαζεύτηκαν, θα καθόταν να φάει κι άλλες, να σπάσει κι άλλα πόδια, κι άλλα χέρια.

Όσο για εσένα, φίλε μου, που είχες ευχηθεί τότε το 2019 καρκίνο στον άντρα μου, ένα έχω να σου πω, συγχαρητήρια. Έγινε η επιθυμία σου πραγματικότητα, ελπίζω να κοιμάσαι πολύ πιο ήσυχος τα βράδια . Εγώ πάλι σου εύχομαι υγεία, να μην χρειαστεί να μάθεις ποτέ, τι θα πει καρκίνος στην οικογένειά σου. Το συγκεκριμένο ποστ γίνεται μόνο για να δοθεί η αφορμή να συζητήσουμε με ειλικρίνεια το θέμα της τοξικότητας. Να καταλάβουμε ότι έχουμε ξεπεράσει τον όρο “διαδικτυακός εκφοβισμός” δυστυχώς. Συμβαίνει κάτι πολύ χειρότερο. Και αυτό το ποστ θα κατέβει μετά από μερικές ημέρες, γιατί δεν θέλω τίποτα σε αυτήν την κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει όλοι μαζί συζητώντας μόνο με γνώμονα την αγάπη και την ενσυναίσθηση να θυμίζει τοξικότητα.

Από εδώ και πέρα όποιος θέλει να είναι τοξικός μαζί μου ή με τον Αλέξανδρο ή με τα παιδιά μου, δεν θα έχει καμία θέση εδώ, παρά μόνο στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος».

Συγκλονίζει η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Ήξερε ότι δε θα τα καταφέρει» (videos)

Δυο μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και τη συγκλονιστική επιστολή που άφησε πίσω του εκφράζοντας την επιθυμία του να δημοπρατηθούν τα μετάλλιά του προκειμένου τα χρήματα να δοθούν σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Έκλαιγα και ταυτόχρονα αισθανόμουν υπερήφανη για τον άνθρωπο που είχα κοντά μου. Ευχήθηκα να μη χρειαστεί να τη δημοσιεύσω παρόλο που οι ελπίδες μας είχαν εξανεμιστεί. Μου είχε πει αν φύγει να τη δημοσιεύσω…. Το τεράστιο κύμα αγάπης που δεχθήκαμε ήταν που ανακούφισε την ψυχή μας» ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στην εκπομπή “Mega Stories”.

«Το πρώτο μας ραντεβού ήταν από τα κλασικά πρώτα άβολα ραντεβού… Υπήρχε πάρα πολύ χιούμορ και διάδραση… Πολύ γρήγορα καταλάβαμε ότι αυτή η χημεία διπλασιάζεται και πάνω στον μήνα καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί, Σιγά σιγά άφηνε αντικείμενα σπίτι μου μέχρι που ήρθε με μια βαλίτσα και με ρώτησε αν μπορεί να δίνει κι εκείνος χρήματα για το ενοίκιο» εξομολογήθηκε για τη γνωριμία τους και την πρώτη περίοδο της σχέσης τους.

«Η ασθένεια μπορεί να ήρθε όταν γεννιόταν ο γιος μας γιατί τις πρώτες ενοχλήσεις τις είχε όταν ο γιος μου ήταν τριών μηνών….» είπε σε άλλο σημείο περιγράφοντας τα πρώτα συμπτώματα που είχε ο Ολυμπιονίκης μέχρι την τελική διάγνωση.

Φανερά συγκινημένη, η Δώρα Τσαμπάζη μιλά και για την περίοδο που χρειάστηκε να έρθουν στην Αθήνα προκειμένου ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης να παλέψει για τη ζωή του.

«Εκεί ήταν το σοκ. Έπρεπε να φύγουμε πολύ γρήγορα στην Αθήνα, Νοικιάσαμε ένα σπίτι απέναντι από το νοσοκομείο… Θήλαζα και έστελνα με τα ΚΤΕΛ το γάλο στον μικρό… Εκεί συνειδητοποιήσαμε τι θα πει οικογένεια.,, Ο Αλέξανδρος αγωνιζόταν για τη ζωή του και εγώ μια μάχη για να έχει το παιδί μου να φάει. Στην αρχή είχαμε όλοι πάρα πολλή δύναμη… Ο Αλέξανδρος ήταν ο πιο προσγειωμένος. Όλοι λέγαμε “έλα μωρέ θα τα καταφέρεις” εκείνος μας έλεγε, “δε περνάω γρίπη, μπορεί και να μην τα καταφέρω”…. Έπρεπε να περάσει πολύς καιρός για να καταλάβω ότι η στάση του ήταν η προετοιμασία για το τέλος και δεν ήταν ηττοπάθεια» είπε.

«Μετά τον Αύγουστο του 2022. Την επιθυμία να δώσει τα μετάλλια την είχε εκφράσει πολύ νωρίτερα, έλεγε ότι αν γίνει καλά θέλει να τα δώσει. Μετά, όταν άρχισε να προχωρά η ασθένεια έλεγε ότι αν δεν γίνει καλά θέλει να τα δώσει… Τον Σεπτέμβριο ολοκλήρωσε την επιστολή του…» δήλωσε σε άλλο σημείο η Δώρα Τσαμπάζη προσθέτοντας, «Το χαμόγελό του δεν το έχασε, έκανε πλάκα μέχρι το τέλος, έπαιζε με τα παιδιά όσο μπορούσε… Ήταν όμως συνειδητοποιημένος, ήξερε ότι δε θα τα καταφέρει, μας το έλεγε.

Για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν όλη αυτή την κατάσταση τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της η Δώρα Τσαμπάζη ανέφερε, «Δεν πέρασα το στάδιο οργής αλλά έζησα όλα τα “γιατί”… Ο Αλέξανδρος όμως, δεν το είπε ποτέ αυτό… Αυτό που μου είχε πει, είναι ότι αν ήταν να πέσει ένας κλήρος στην οικογένειά μας, και έπρεπε κάποιος να τραβήξει το μικρότερο κλαδάκι, αυτός έπρεπε να το τραβήξει και κανείς άλλος. Αυτό ήταν η ωραιότερη ερωτική εξομολόγηση που μου έχει κάνει».

«Μου έχουν πει πολλοί ότι είμαι πολύ αξιοπρεπής στον τρόπο που διαχειρίζομαι το πένθος μου. Δεν το καταλαβαίνω… Ήμουν στο σταυροδρόμι ή να εκτιμήσω όσα ζήσαμε και θα νιώθω ευτυχισμένη για όλα αυτά ή θα ζήσω δυστυχισμένη για όσα δεν θα μπορέσω να ζήσω… Για μένα φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν κάθε μπάλα και ένα καρφί… Η κόρη μου κατάλαβε ότι ήμουν θλιμμένη και, εντελώς αυθόρμητα με αγκάλιασε και μου είπε “μαμά, σου υπόσχομαι ότι αυτά θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα”» είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Πηγή: thesstoday.gr
To Top