Συγκλόνισε η Πρεβολαράκη: «Συγγνώμη σε όσους πίστεψαν σε μένα και τους απογοήτευσα» (video)

Συγκλόνισε η Μαρία Πρεβολαράκη όπου με αίσθημα ευθύνης αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της στον πρώτο αγώνα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια της πάλης δήλωσε πως «Ήταν ένας απογοητευτικός αγώνας για εμένα. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου. Τι να πω! Συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν, με βοήθησαν και τους απογοήτευσα. Θα προσπαθήσω μέχρι τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά θα σταματήσω» και πρόσθεσε:

«Και το να βρεθώ εδώ είναι μία μεγάλη υπόθεση για μένα. Αυτή τη φορά ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία, είχα μία πολύ καλή κλήρωση. Πρώτο ματς είχα με την αθλήτρια από το Εκουαδόρ, την οποία είχα κερδίσει στο παγκόσμιο κι είχα πάρει και την πρόκριση. Πίστευα ότι θα κέρδιζα αυτό το ματς. Ίσως η αυτοπεποίθηση με απογοήτευσε»

Όσο για το τι έφταιξε, είπε: «Έπαιξε καθοριστικό ρόλο ότι στην αρχή πήρε αυτή πρώτα πόντους. Ανοίχτηκα παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε, δεν ήμουν συγκεντρωμένη, έβρισκε η αντίπαλος κενά και συνέχισε να μου παίρνει πόντους. Αυτό έκανα εγώ στο ματς του παγκοσμίου όπου κέρδισα πρώτη πόντους. Τώρα συνέβη ακριβώς το αντίθετο».

To Top