Συνάντηση Γιαννάκη – Κοντονή

Η πρώτη γνωριμία των ανθρώπων του ΣΕΠΚ με τον νέο Υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή, πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα με τον Σύνδεσμο Προπονητών να εκφράζει τα αιτήματα του και να προχωρά σε γόνιμο διάλογο για την πρόοδο του αθλήματος.

κ. Κοντονής αναγνώρισε το σπουδαίο έργο που έχουν επιτελέσει οι Έλληνες προπονητές καλαθοσφαίρισης σε διεθνές επίπεδο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του ΣΕΠΚ, Παναγιώτη Γιαννάκη και τους Θόδωρο Μπολάτογλου και Παναγιώτη Γιαννάκη στο πως θα προοδεύσει το “επίσημο αγαπημένο” σπορ των Ελλήνων.

Ο ΣΕΠΚ τόνισε την ανάγκη για την επανίδρυση Σχολών Προπονητών (Α’ και Β’ κατηγορία) , αλλά και τη σημασία της επέκτασης της κάρτας του προπονητή σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα τμήματα. Είναι, άλλωστε, ένα ζητημα που απασχολεί εδώ και καιρό τον Σύνδεσμο, που θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχουν πιστοποιημένοι προπονητές σε όλους τους πάγκους.

Ακόμη στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκε και το θέμα της επιμόρφωσης των Ελλήνων Προπονητών, που ούτως ή άλλως θεωρείται ότι βρίσκονται σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, έχοντας επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο.

To Top