Συνάντηση “εξυγιαντικής” ΕΠΟ και τεσσάρων… διαπλεκόμενων (χωρίς Άρη) για τους διαιτητές και διαρροή ονομάτων!

Πριν ακόμα κατατεθούν επίσημα, οι πίνακες διαιτητών για τη σεζόν 2019-2020 διέρρευσαν σε παράγοντες ΠΑΕ. Βέβαια γίνεται ο… χαμός στο παρασκήνιο μια και αποφάσισε η ΕΠΟ της… εξυγίανσης να καλέσει τις τέσσερις διαπλεκόμενες ΠΑΕ (Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό) για να αποφασίσουν για τον… Περέιρα και την διαιτησία! 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Και μόνο η πρόσκληση των τεσσάρων ΠΑΕ (άραγε με ποια κριτήρια), το γεγονός ότι εκτός ο Άρης (5ος στην βαθμολογία, 3ος στα εισιτήρια και 1ος σε τηλεθέαση) δείχνει ότι ήθελαν να… παίξουν στο “γήπεδο της διαπλοκής”!

Η αναστάτωση στη Σούπερ Λίγκα γύρω από το όνομα του Μέλο Περέιρα συνεχίζεται, αφού σύμφωνα με την «LiveSport» τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν στην Σούπερ Λίγκα της νέας περιόδου διέρρευσαν σε συγκεκριμένους παράγοντες ΠΑΕ πριν κατατεθούν επίσημα.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, παράγοντες ενημερώθηκαν για τους διαιτητές που θα συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες και επικοινώνησαν με αυτούς που κινδύνευαν να βρεθούν εκτός πινάκων για να τους ενημερώσουν ότι παρέμειναν.

Κάτι που ενέτεινε την δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ προς τον αρχιδιαιτητή, με τις δύο ομάδες να επιμένουν στην απομάκρυνσή του, παρά τις αντιρρήσεις της FIFA.

Μάλιστα, η LiveSport φιλοξενεί δήλωση παράγοντα της Σούπερ Λίγκας που αναφέρει: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το μοντέλο που έχει επιβάλει η FIFA στην ΚΕΔ, δηλαδή η σύνθεσή της να αποτελείται από ξένους διαιτητοπαράγοντες. Το πρόβλημα το έχουμε με τον Περέιρα. Πρέπει να αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΕΔ. Ας φέρουν τον Κολίνα ή ας αναβαθμίσουν τον Μαρίν. Ο Περέιρα δεν μπορεί να συνεχίσει με όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα».

Τα καλύτερα έρχονται…

To Top