ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου και οριστικές αποφάσεις για όλα τα μεταγραφικά…

Ο Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκεται από την Τρίτη στην Ελλάδα και άμεσα πρόκειται να δρομολογήσει εξελίξεις αναφορικά με την ενίσχυση -και όχι μόνο- της ομάδας. Ήδη “φιξαρίστηκε” το ραντεβού με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, το οποίο θα γίνει σήμερα…

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Θοδωρής Καρυπίδης και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος θα έχουν σήμερα το καθοριστικό ραντεβού για το μεταγραφικό κομμάτι, το οποίο είναι σημαντικό και θα “τρέξει” άμεσα παράλληλα, με τα όσα γίνονται στους υπόλοιπους τομείς.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη θα ενημερωθεί για τα όσα έχουν προκύψει σε επίπεδο συζητήσεων με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να έχει μία πλήρη εικόνα των όσων έχουν συμβεί όσο ο ίδιος έλειπε στην Κίνα.

Παρότι ήταν συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή με Θεσσαλονίκη και τους συνεργάτες του, περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε ο Διαμαντόπουλος στην Ιταλία για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, να επιλεχθούν συγκεκριμένοι στόχοι και να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Οι θέσεις… προτεραιότητας είναι ήδη γνωστές: στόπερ, “οχτάρι”, φορ και ακραίος επιθετικός, με δεδομένο ότι για την θέση του δεξιού μπακ αναμένεται ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν αυτούς τους παίκτες να τους έχουν “κλείσει” και να είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη ή το αργότερο μέχρι στις 22 Ιουνίου.

Παράλληλα, σε επικοινωνία με τον Σάββα Παντελίδη που βρίσκεται προς το παρόν εκτός Ελλάδας για διακοπές θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν και φυσικά ποιοι θα παραμείνουν ή όχι από το φετινό ρόστερ.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις η αναζήτηση δεν θα πάψει να συνεχίζεται καθώς οι “κιτρινόμαυροι” κοιτούν παίκτες σε πολλές ακόμα θέσεις της ενδεκάδας…

To Top