Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζαγοράκη, φουλ για πρόεδρος της ΕΠΟ

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού μετά τη σημερινή συνάντηση Μητσοτάκη – Ζαγοράκη επικυρώνει την υποψηφιότητα του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας για την προεδρία της ΕΠΟ.

Στην τελική ευθεία για να καταστεί νέος πρόεδρος της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές μπαίνει πλέον ο Θοδωρής Ζαγοράκης! Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Ελλάδας και νυν ευρωβουλευτής, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, επανεντάσσεται στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και… ετοιμάζεται γαι το νέο πόστο του από τις εκλογές της ομοσπονδίας στις 19 Φεβρουαρίου, με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης και των FIFA – UEFA.

H ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Ευρωβουλευτή Θεόδωρο Ζαγοράκη. Ο Θεόδωρος Ζαγοράκης επανεντάσσεται στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό ότι ύστερα από διερευνητικές συζητήσεις, προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της μεγαλύτερης αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας, της ΕΠΟ, προκειμένου να υπηρετήσει από άλλη θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το νέο ολιστικό σχέδιο για τη θεσμική αναμόρφωσή του. Ο Πρωθυπουργός δήλωσε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Θεόδωρου Ζαγοράκη και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του. Παρών στη συνάντηση ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης».

To Top