Συνάντηση σήμερα του… καρέ της “διαπλοκής”! Έχουν τα… καρύδια να αλλάξουν;

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Μεγάλη Βρετάνια του Συντάγματος είναι στραμμένα τα βλέμματα σήμερα το μεσημέρι στις 15.00. Εκεί όπου θα γίνει η συνάντηση όχι του Big 4, αλλά του… καρέ της “διαπλοκής”. Τεσσάρων μεγαλοεπιχειρηματιών που εκπροσωπούν τέσσερις συλλόγους (τρεις του ΠΟΚ και τον μόνιμο… δορυφόρο τους και νυν εξυγιαντή), οι οποίοι εδώ και σαράντα χρόνια έχουν χτίσει το τείχος της αναξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης (ο οποίος κατά δήλωση των δικηγόρων υπεράσπισης στην υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας, δηλώνει ότι δεν είναι καν ιδιοκτήτης), Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος θα κάτσουν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι. Παρόντες σ’ αυτό κι οι Λευτέρης Αυγενάκης – Ζόραν Λάκοβιτς (Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών).

Έχουν τα… καρύδια να το αλλάξουν; Έχουν το σθένος;

Θέμα συζήτησης; Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ θυμίζουμε πως ο Υφυπουργός έχει θέσει θέμα Grexit!

Tην συνάντηση θα προλογίσουν ο Λάκοβιτς σε πρώτο επίπεδο αλλά και ο Αυγενάκης. Επίσης στο πιο ειδικό πλαίσιο η βασική ατζέντα θα έχει να κάνει

α) με την διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ, τις εκλογές της και το πώς θα γίνουν
β) την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο μετά την αποχώρηση των FIFA – UEFA το προσεχές καλοκαίρι
γ) Επιλογή προσώπων κοινής αποδοχής για την ΕΠΟ (πιθανότατα τεχνοκράτης ως CEO) και την ΚΕΔ.
δ) Την αποκλιμάκωση της έντασης.

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, αρχικά θα γίνει κουβέντα μεταξύ των τεσσάτων και εν συνεχεία θα μπουν σε αυτήν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι. Φυσικά στις συζητήσεις κάθε πλευρά μπορεί να θέσει ή να προτάξει ό,τι θεωρεί πιο σημαντικό.

Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα το ζήτημα της ΚΕΔ / ΕΠΟ και του Μέλο Περέιρα, η ΑΕΚ του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, ο Παναθηναϊκός τα θέματα διαιτησίας ή βίας και ο ΠΑΟΚ τις δικές του θέσεις.

Το ζητούμενο είναι αν θα βρεθεί μια μίνιμουμ βάση συμφωνίας αρχικά για την “πολεμική” πολλές φορές ατμόσφαιρα στην εφετινή σεζόν (μέχρι την ολοκλήρωση πρωταθλήματος – Κυπέλλου) και εν συνεχεία για τα πρόσωπα “κοινής αποδοχής” από την εκκίνησης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πολύ φοβόμαστε πάντως, ότι θα είναι μια συνάντηση… φούσκα! Το έδειξε η πρακτική όλων αυτά τα τέσσερα χρόνια.

To Top