ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Συνέντευξη τύπου Μητρούδη για το βιβλίο του για την “Αυτοκρατορία” (photo)

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS το βιβλίο του Θεόφιλου Μητρούδη, με τίτλο “Η Αυτοκρατορία. Η άνοδος και η πτώση από την πίσω πλευρά του φεγγαριού”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Πρόκειται για μια αυτοβιογραφική αφήγηση, που αναφέρεται στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Άρη, από το 1984 έως το 1994. Μια δεκαετία κατά τη διάρκεια της οποίας συντελέστηκε τόσο η δημιουργία όσο και η αρχή της πτώσης της λεγόμενης «Αυτοκρατορίας» του μπασκετικού Άρη της Θεσσαλονίκης. Τόσο τα γεγονότα που έζησε, οι διάλογοι όσο και η προφορικότητα της γραφής του Θεόφιλου Μητρούδη, κάνουν την αφήγηση αρκετά ενδιαφέρουσα, και όχι μόνο για τους οπαδούς της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Η παρουσίαση του βιβλίου στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 19:00, (Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Μ. Αναγνωστάκης» στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Κωνσταντίνος Γκιουλέκας (βουλευτής), Σωτήρης Θεολογίδης (δημοσιογράφος-συγγραφέας), Σωτήρης Θεοδωρίδης (επιχειρηματίας-Ιδρυτής SATO), Χριστόδουλος Οικονομίδης (Πρ. Δήμαρχος Καλαμαριάς).

Σχολιάζουν οι Χριστόδουλος Αντωνιάδης, Γιάννης Ιωαννίδης, Γιάννης Μπουτάρης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Δημήτρης Δραγώγιας.

Επιμέλεια κειμένων: Δημήτρης Δραγώγιας

Επιμέλεια: Νατάσα Κάντζα

Φωτογραφίες εξωφύλλου: Κώστας Ευαγγελίδης

Εκδόσεις IANOS, 2019

ISBN: 978-618-5141-68-4

Σελ. 256

Διαστάσεις: 14.5cm x 21cm

Τιμή: 14.40€

To Top