Συνεδριάζει η Σούπερ λίγκα, ξεκαθαρίζει το τοπίο για την αναδιάρθωση

Με βασικά θέματα την εκλογή νέου προέδρου και την ενημέρωση των μελών για τις προτάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη όσον αφορά την αναδιάρθρωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (21/6) διοικητικό συμβούλιο στην Σούπερ λίγκα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Στην τελική του ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει το θέμα της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών, όπως την έχει εκπονήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς την προσεχή Πέμπτη (21/6) θα φτάσει στο ΔΣ της Λίγκας το πλάνο.

Όπως ενημέρωσε η Super League, σε μία εβδομάδα και στις 14:00, θα ενημερωθούν τα μέλη του συνεταιρισμού και κατόπιν αυτής της διαδικασίας θα φανεί αν όντως μπορεί να υπάρξει περιθώριο εφαρμογής της πρότασης και με ποιο τρόπο.

Επιπλέον, θα διενεργηθεί ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου, καθώς ολοκληρώνεται η θητεία του Γιώργου Στράτου.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 21/06/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ. (λόγω επικείμενης λήξης της θητείας των κ.κ. Γ. Στράτου και Χ. Δάρα).

2/ Ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. από τον κ. Χ. Δάρα & τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Β. Γκαγκάτση για τη συνάντηση τους με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη για θέματα αναδιάρθρωσης του Πρωταθλήματος.

3/ Επικύρωση βαθμολογιών Πρωταθλημάτων Υποδομής.

4/ Διάφορα:

Διενέργεια διαγωνισμού για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών.
Επιλογή επίσημης μπάλας Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, 2018 – 2019
Ανανέωση σύμβασης παροχής υπηρεσιών οδικής μεταφοράς διαιτητών.
Ανανέωση σύμβασης για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.
Διενέργεια διαγωνισμού για την παροχή δικαιωμάτων συλλογής συλλεκτικών αυτοκόλλητων Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.
Επιλογή εταιρείας καθαρισμού.

To Top