Συνελήφθη παράγοντας και προπονητής της κολύμβησης για βιασμό ανηλίκων

Τη δράση του παιδόφιλου ιδρυτικού στελέχους γυμναστικού συλλόγου στο Περιστέρι και προπονητή κολύμβησης κατήγγειλαν δύο 17χρονα σήμερα κορίτσια ότι είχαν πέσει θύματά του όταν ήταν 10 ετών. Τις έβαζε να βλέπουν παιδικό πορνογραφικό υλικό και στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους.

Όλο και νέες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης φτάνουν στις Αρχές μετά το καταιγισμό των πρόσφατων καταγγελιών στον χώρο του αθλητισμού και της τέχνης, που έδωσε την ευκαιρία σε όσα θύματα ντρέπονταν ή ένιωθαν φόβο να ξεπεράσουν τις αναστολές τους και να καταγγείλουν όσα έχουν βιώσει και εκείνοι ή εκείνες.

Σύμφωνα με το News247.gr, νέα καταγγελία στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ήρθε πρόσφατα από δύο 17χρονα σήμερα κορίτσια που ασχολούνταν με την κολύμβηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, όταν ήταν μόλις 10 ετών, ένας 74χρονος σήμερα, ιδρυτικό στέλεχος γυμναστικού συλλόγου στο Περιστέρι και προπονητής κολύμβησης της είχε βιάσει επανειλημμένα. Ο παιδόφιλος προπονητής όπως προέκυψε από την έρευνα έβαζε τα κοριτσάκια να δουν στον υπολογιστή του υλικό παιδική πορνογραφίας και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, μέχρι που της ανάγκαζε να του κάνουν στοματικό έρωτα.

Μετά από σχετικό ένταλμα του Ανακριτή, ο 74χρονος συνελήφθη και το Σάββατο πέρασε από Ανακριτή όπου μετά την απολογία του αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Το ρεπορτάζ του News247.gr αναφέρει ότι η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς όπως προκύπτει, συχνά στο κολυμβητήριο το συγκεκριμένο άτομο προέβαινε σε πρόστυχα σχόλια στα κοριτσάκια που έβλεπε με μαγιό και θεωρείται μάλλον βέβαιη η δημοσιοποίηση των στοιχείων του και η φωτογραφία του καθώς θεωρείται αρκετά πιθανόν από τις Αρχές να έχουν πέσει και άλλα παιδιά θύματά του.

Από την κατ’ οίκον έρευνα που έγινε, κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του που έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν εντοπισμό παιδικού πορνογραφικού υλικού και στοιχείων σχετικών με την αρρωστημένη του δράση.

To Top