Συνεχάρη Μπαλτάκο ο Ινφαντίνο για την εκλογή του στην ΕΠΟ (photo)

Επιστολή προς τον Παναγιώτη Μπαλτάκο έστειλε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, συγχαίροντάς τον για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ και τονίζοντας πως η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα του παρέχει πλήρη στήριξη, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Ινφαντίνο:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σας παρακαλώ να δεχθείτε τους θερμότερους χαιρετισμούς μου και τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), την Τετάρτη 1η Ιουνίου.

Οι γνώσεις σας και η ηγεσία σας, το πάθος και η εμπειρία σας θα έχουν αναμφίβολα σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του όμορφου παιχνιδιού μας στην Ελλάδα. Όντας πεπεισμένος για τις δυνατότητες του ποδοσφαίρου στη χώρα, μπορείτε να βασίζεστε στην προσωπική μου στήριξη και τη βοήθεια της FIFA στην επίτευξη αυτού του στόχου. Οι πόρτες του Οίκου της FIFA είναι πάντοτε ανοιχτές εφόσον επιθυμείτε να συζητήσουμε για το άθλημα που υπηρετούμε, την ανάπτυξή του και την προώθηση των αξιών που πρεσβεύει.

Εύχομαι σε εσάς και στους συνεργάτες σας καλή τύχη και καλή επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά σας, όπως επίσης σας εύχομαι να οικοδομήσετε και να βιώσετε μια μακρά κληρονομιά για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Προσβλέποντας στη μεταξύ μας γνωριμία στο άμεσο μέλλον, σου αποστέλλω, αγαπητέ Πρόεδρε, τις καλύτερες ευχές μου για υγεία, και το αυτό για την οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους σου.

Με ποδοσφαιρικούς χαιρετισμούς,

Τζιάνι Ινφαντίνο»

Η συγχαρητήρια επιστολή του Ινφαντίνο στον Μπαλτάκο

To Top