Συνεχίζεται η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Άρη

Συνεχίζεται η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ, παράλληλα και με την αντίστοιχη των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για τη σεζόν 2020-21.

Η διάθεση των διαρκείας της ΠΑΕ πήρε παράταση για μία εβδομάδα και υπενθυμίζουμε ότι η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου τόσο της ΠΑΕ, όσο και της ΚΑΕ, συνεχίζεται καθημερινά. Συγκεκριμένα, η Κάρτα διατίθεται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00 από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στην οδό Παπαναστασίου, αλλά και από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, καθημερινά από τις 12:00 έως τις 20:00.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η ηλεκτρονική διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου. Οι φίλοι του συλλόγου που θέλουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας, ή μεμονωμένου αγώνα για τα παιχνίδια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου από την πλατφόρμα της TicketMaster στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005079.html

Οι φίλοι του συλλόγου που θέλουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας, ή μεμονωμένου αγώνα για τα παιχνίδια της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου από την πλατφόρμα της VIVA στην παραπάνω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-aris-2020-21/”.

To Top