Συρόπουλος: «Έχουμε ποιότητα αλλά μένουμε… στον καναπέ! Να γίνει κάτι καλύτερο μετά τις εκλογές»

Ο Σίμος Συρόπουλος, προπονητής του τμήματος μπάσκετ γυναικών αναφέρθηκε στη σημασία της επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Για την επανέναρξη του γυναικείου μπάσκετ σε ότι έχει να κάνει με την Α1 είπε στο Yellow Radio: Η διακοπή ήταν πολύ μεγάλη, μόνο οι έξι ομάδες είχαν ξεκινήσει προπονήσεις. Έχουν φύγει σχεδόν όλες οι ξένες ενώ και Ελληνίδες έχουν πάει σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Υπάρχει η πίεση του χρόνου γιατί η Εθνική ομάδα προκρίθηκε. Θα γίνει κάτι πιστεύω πολύ επιδερμικό. Θα τελειώσει ο πρώτος γύρος και μετά θα παιχτούν κάποια πλέι οφ.

Για την Α2: Είναι… μυστήριο αυτό. Είναι δεύτερη χρονιά που θέλουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο μας και μένουμε εκτός χωρίς να φταίμε. Νομίζω ότι μετά τις εκλογές θα πρέπει όποια διοίκηση προκύψει να κάνει κάτι πιο καλό. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για την Α2 γυναικών. Και από την στιγμή που χρειάζονται τόσες εβδομάδες προετοιμασία τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ενώ συνέχισε: Δεν είναι μόνο το γυναικείο, είναι και τα άλλα τμήματα. Ο Άρης είναι ο πόλος έλξης της πόλης. Έχουν έρθει παιδιά από Καστοριά, Άνδρο, Λάρισα. Παιδιά Εθνικών ομάδων που ήθελαν να παίξουν στον Άρη. Μιλάμε για μία πολύ υψηλή ποιότητα αλλά ουσιαστικά… μένουμε στον καναπέ.

Για την επόμενη χρονιά: Το βασικό είναι να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον κορωνοϊό. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό, πιστεύω να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

To Top