“Συστράτευση” νομικών για την έφεση του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αποφάσισε να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα δικαίωσης στην έφεση κατά της ποινής του υποβιβασμού που του επιβλήθηκε, προσλαμβάνοντας τον γνωστό ποινικολόγο Λεωνίδα Κοτσαλή, που μαζί με τον Αργύρη Λίβα και τον Ιάσονα Παπαστεφανάκη αποτελούν το νομικό επιτελείο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως μετέδωσε το gazzetta.gr: “Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για ενοχή του για χειραγώγηση του αγώνα με τον Αιγινιακό για τη Football League 2017/18 τον έστειλε πρωτόδικα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, «παγώνοντας» το Ηράκλειο. Αμέσως αποφασίστηκε η αντίδραση της ομάδας, που παρότι έμεινε σε χαμηλούς τόνους, κάθε άλλο παρά νωθρή υπήρξε.

Την Τετάρτη (20/03), όταν και είχε οριστεί η δικάσιμος για τη σχετική έφεση στα γραφεία της Ομοσπονδίας, οι Ομιλίτες παρουσιάστηκαν με ένα ισχυρότατο νομικό επιτελείο, που διαμορφώθηκε ώστε να αναλάβει την υπεράσπιση του συλλόγου. Μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ομάδας, Ιάσονα Παπαστεφανάκη, για τον σύλλογο δουλεύουν στην υπόθεση οι Αργύρης Λίβας και Λεωνίδας Κοτσαλής.

Ο τελευταίος αποτελεί ένα εκ των δυνατών «χαρτιών» των Κρητικών, αφού αποτελεί γνωστό ποινικολόγο, με πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του. Είναι Ομότιμος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου/Ποινικής Δικονομίας στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ διδάσκει και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στο παρελθόν έχει αναλάβει πολύκροτες υποθέσεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή του Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώ έχει και πλούσιο συγγραφικό έργο

Ζητώντας τις υπηρεσίες του ο ΟΦΗ δείχνει πως κάνει κάθε προσπάθεια για τη δικαίωσή του, ελπίζοντας πως οι προσπάθειες του νομικού επιτελείου που συγκρότησε θα πετύχει να καταπέσει η ποινή του υποβιβασμού και να δικαιωθεί ο σύλλογος στη «μάχη» που ξεκίνησε να δίνει”.

To Top