ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σφίγγει ο κλοιός! Ενώπιον της ανακρίτριας η οδηγός της φονικής ενέδρας στον Τόσκο, καταθέτει η αδελφή του!

Σφίγγει ο κλοιός! Ενώπιον της ανακρίτριας η οδηγός της φονικής ενέδρας του Τόσκο αναμένεται να παιχθεί ένα ακόμη επεισόδιο της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τον αγνό φίλαθλο κόσμο.

Συγκεριμένα, ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας οδηγείται σήμερα η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο Βούλγαρο Τόσκο κατά την διάρκεια της φονικής ενέδρας που στήθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στις 5 Ιανουαρίου, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS σήμερα θα καταθέσει και η αδελφή του Πέτια προκειμένου να ριχθεί περισσότερο φως σε αυτήν την σκοτεινή υπόθεση.

Η νεαρή γυναίκα οδηγός βάσει των στοιχείων της αστυνομικής έρευνας βρέθηκε στο “κάδρο” του αιματηρού επεισοδίου και κατέστη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με δόλο και σε εκτέλεση εντάλματος συνελήφθη πριν λίγες ημέρες, παρότι η ίδια είχε διωχθεί αρχικά για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου.

Η έρευνα της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης φαίνεται όμως να την συνδέει με το αιματηρό περιστατικό, μέσω του 48χρονου φίλου της, που με τη σειρά του περιλαμβάνεται ανάμεσα στα πρόσωπα που ταυτοποιήθηκαν για εμπλοκή στην επίθεση που δέχθηκε ο 28χρονος και οι ομοεθνείς φίλοι του από οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπως έχει ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ.

Πέραν του 48χρονου για την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ακόμη τεσσάρων προσώπων, ενώ από την πρώτη στιγμή είχαν συλληφθεί δύο νεαρά άτομα κατηγορούμενα ως φυσικοί δράστες της επίθεσης και απολογήθηκαν στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

To Top