Σφοδρή επίθεση από Μπέο για τους ορισμούς διαιτητών: «Είστε ένα σίχαμα, όλες οι χούντες πέφτουν»

Ανακοίνωση για τους ορισμούς διαιτησίας για την 1η αγωνιστική των play out εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος, ενώ και από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Αχιλλέας Μπέος έκανε σφοδρή επίθεση στον Μάνταλο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Αχιλλέας Μπέος:

«Σχετικά με τους ορισμούς των αυριανών αγώνων των πλέι άουτ από έναν άνθρωπο που δεν υπηρετεί και δεν σέβεται τη θέση που βρίσκεται, που δεν κρατάει ίσες αποστάσεις προς όλες τις πλευρές και που είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια στα ΚΕΔ, έχω να αναφέρω το εξής:

Ακούστε ορισμό του Μάνταλου στο Κηφισιά – ΟΦΗ.

Στον VAR ο Γκορτσίλας ο οποίος έκανε εγκλήματα στο Κηφισιά – Παναιτωλικός.

Τέταρτος ο Πουλικίδης ο οποίος έκανε επίσης εγκλήματα στο Κηφισιά – Βόλος.

Διαιτητής ο Ματσούκας ο οποίος ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή σε όλες τις «επικίνδυνες αποστολές» στην Β’ Εθνική.

Το τέλειο «έγκλημα»

Ρε δεν ντρέπεστε λίγο;

Να ξέρετε ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ

Είστε ένα σίχαμα…

Και να ξέρετε επίσης ότι όλες οι χούντες κάποτε πέφτουν…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Το τελευταίο διάστημα ενημερώσαμε την ΕΠΟ και συγκεκριμένα τόσο τον πρόεδρο της όσο και την ΚΕΔ για τον κίνδυνο αλλοίωσης του βαθμολογικού πίνακα στα πλέι άουτ, από τους επικίνδυνους ορισμούς του Μάνταλου.

Η ανοχή από πλευράς σας κύριε πρόεδρε δεν είναι ανεκτή. Καλείστε άμεσα να απομακρύνεται τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο που έχει υπάρξει ποτέ στην ΚΕΔ, καθώς οι ορισμοί του είναι άκρως επικίνδυνοι στο μίνι πρωτάθλημα, όπου οι ομάδες που συμμετέχουν δίνουν αγώνα επιβίωσης.

Ως πρόεδρος της ΕΠΟ οφείλετε να εγγυηθείτε ότι οι ομάδες θα διεκδικήσουν ότι δικαιούνται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μόνο εκεί.»

To Top