ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύνθημα νίκης από Λόπεθ: “Να δώσουμε το 200%, δεν νιώθω πίεση για το γκολ”

Ο Κριστιάν Λόπεθ μίλησε για το παιχνίδι (28/11, 19:30) του Αρη με τον Ολυμπιακό. αναφέρθηκε στην προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο Αρης ενώ αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία και για τα γκολ. 

Όσα είπε στην Nova:

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όπως είμαστε κι εμείς. Εχουμε αυτοπεποίθηση και θα κάνουμε την προσπάθειά μας για να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή”.

Συμπλήρωσε: “Παίζουμε μία πολύ καλή ομάδα κι εμείς όμως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δώσουμε το 200% για να κερδίσουμε και να μείνουμε στην κορυφή. Πρέπει να κερδίσουμε τις μάχες, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε το ομαδικό πνεύμα που έχουμε μέχρι και τώρα και πιστεύω ότι με αυτά τα στοιχεία θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Σε ερώτηση για την άποψη που έχει σχηματίσει μέχρι τώρα για τον Ολυμπιακό, είπε: “Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει πολλούς και καλούς παίκτες. Δεν μπορείς να πεις ότι πρέπει να προσέξω κάποιον περισσότερο και κάποιον λιγότερο. Ολοι χρειάζονται την ίδια προσοχή. Από εκεί και πέρα, όπως είπα και νωρίτερα, πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας γιατί είμαστε κι εμείς μια πολύ καλή ομάδα. Να εστιάσουμε στο να κάνουμε κι εμείς το δικό μας παιχνίδι και θα τα καταφέρουμε”.

Για το γκολ και το σκοράρισμα και για το αν υπάρχει πίεση για να έρθει το γκολ, είπε: “Ξέρω ότι δουλειά του επιθετικού είναι το γκολ, να είναι κοντά στο γκολ, να σκοράρει για να έχει αυτοπεποίθηση. Δεν αισθάνομαι καθόλου πίεση εγώ προσωπικά για το γκολ. Εχω πετύχει 150 γκολ στην καριέρα μου και πάντα μέχρι τώρα δουλεύω σκληρά για να έρθει το γκολ. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και είμαι σίγουρος ότι συνεχίζοντας έτσι τη σκληρή δουλειά θα έρθουν τα γκολ”.

Για το αν τέτοια παιχνίδια απαιτούν ξεχωριστή προετοιμασία είπε: “Κάνουμε την ίδια προετοιμασία όπως σε κάθε παιχνίδι. Για εμάς, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Σίγουρα είναι ένα όμορφο παιχνίδι γιατί είναι δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Προετοιμαζόμαστε όμως όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι. Συγκεντρωμένοι στην προπόνηση, να δώσουμε το 100%. Είναι σημαντικό παιχνίδι αλλά είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι”.

Για τα συναισθήματα στην είδηση του θανάτου του Μαραντόνα, είπε: “Λυπήθηκα όπως ήταν φυσιολογικό. Ο Μαραντόνα ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου και μέσα στο γήπεδο ίσως ήταν και ο καλύτερος. Ήταν ένα πρότυπο μέσα στο γήπεδο και για τα νέα παιδιά, είναι λυπηρό αλλά δυστυχώς αυτά έχει ζωή”.

To Top