ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σύσκεψη Γιαννάκη – Μάνου Λάσκαρη στο Αλεξάνδρειο, αναζητούνται χρήματα για Καββαδά – Τσαϊρέλη

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας πλέον από το Αλεξάνδρειο τον συντονισμό των κινήσεων για τον σχεδιασμό του Άρη της επόμενης χρονιάς.

Χθες είχε από το πρωί σειρά επαφών με τους συνεργάτες του, αλλά και με τον Μάνο Λάσκαρη, με τον οποίο ανέλυσε όλη την κατάσταση της καθημερινότητας και φυσικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Γιαννάκης θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη για τις επόμενες 2-3 μέρες, θα φύγει και πάλι για την Αθήνα και θα επιστρέψει για να αρχίσει την προετοιμασία του Άρη.

Βασικός στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να μπορέσει άμεσα να ξεκαθαρίσει το μέλλον των δύο ψηλών που έχουν συμβόλαιο με τον Άρη γι την επόμενη χρονιά.

Ο Βασίλης Καββαδάς και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι στα πλάνα του Γιαννάκη, υπολογίζονται κανονικά από τον Έλληνα τεχνικό, όμως η παραμονή τους κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι, όταν ακόμα δεν έχουν δεχθεί την παραμικρή πρόταση για να τον διακανονισμό των οφειλών από την προηγούμενη σεζόν.

Επίσης, είναι βέβαιο ότι αμφότεροι θα δεχθούν προτάσεις για μείωση των αποδοχών τους από τα συμβόλαια της επόμενης χρονιάς και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα απαντήσουν οι παίκτες.

To Top