ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τέλος η σεζόν για Ντάτκοβιτς-Καρταχένα, αποφασίζουν Άρης και Ισπανοί για το μέλλον του Κροάτη (video)

Ολοκληρώθηκε χθες η σεζόν για την Καρταχένα, με τον Τόνι Ντάτκοβιτς να αγωνίζεται ξανά στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Η Καρταχένα έφερε ισοπαλία 1-1 με την Χιρόνα, έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. O Ντάτκοβιτς συνείσφερε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε αυτό, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι πολύ ευχαριστημένοι, όπως επίσης και ο ίδιος ο παίκτης με την περίοδο παραμονής του εκεί.

Πλέον, ο 27χρονος Κροάτης αμυντικός αναμένεται να βρεθεί στην προετοιμασία του Άρη, απ’ όπου ήταν δανεικός στην ισπανική ομάδα. Ωστόσο, ήδη έχει ανοίξει συζήτηση στην Καρταχένα για την παραμονή του, την στιγμή βέβαια που ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη για ακόμα δύο χρόνια.

Σύντομα θα τεθεί επί τάπητος και το μέλλον του παίκτη στην ισπανική ομάδα. Κοινώς αν επιθυμεί να ενεργοποιήσει η Καρταχένα την οψιόν αγοράς που τέθηκε στη συμφωνία δανεισμού του περασμένου καλοκαιριού και φθάνει τις 120.000 ευρώ. Σκέψεις υπάρχουν, όχι όμως απόφαση προς το παρόν, κάτι που αναμένεται να γίνει πιο ξεκάθαρο στο επόμενο διάστημα.

Την ίδια ώρα, οι σκέψεις των κιτρινόμαυρων είναι ότι παραμένουν ανοιχτοί σε αυτήν την προοπτική, χωρίς όμως να μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ενέργεια, όσο παραμένει η αβεβαιότητα του ban.

To Top