ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος η σεζόν για τον Φίλλιο – Υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο

Η ατυχία δε λέει να αφήσει τον Γιώργο Φίλλιο, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Άρη και θα μείνει εκτός δράσης για επιπλέον τέσσερις μήνες, χάνοντας έτσι όλη τη σεζόν.
Αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ Άρης: «Ο νεαρός γκαρντ υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο. Είναι το ίδιο σημείο στο οποίο είχε τραυματιστεί προ μηνών και προ ημερών ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του, μπαίνοντας σε «κομμάτια» των προπονήσεων της ομάδας. Χθες (23/02) τραυματίστηκε εκ νέου και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπέστη κάταγμα. Ο Φίλλιος θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα ξεκινήσει αποθεραπεία. Ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στα παρκέ στους τέσσερις μήνες.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ Midea εν όψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων συνεχίστηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση. Το πρόγραμμα περιλάμβανε βάρη και σουτ. Πέραν του Φίλλιου, απόντες ήταν ο Ρομπέρτο Γκάλινατ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Αύριο Κυριακή (25/02) η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα 25/02».

To Top