Τέλος οι μεταγραφές στη Ρεάλ – Νέο ρόλο στον Αζάρ

Δεν θα πραγματοποιήσει άλλες μεταγραφές η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε ο Κάρλο Αντσελότι.

Την είδηση ότι οι μεταγραφές για την τρέχουσα περίοδο έχουν τελειώσει για τη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε γνωστή ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενημέρωσε πως δεν υπάρχει πρόθεση για την ομάδα του να κάνει άλλη κίνηση ενίσχυσης ενώ αναφέρθηκε και στον Αζάρ αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του για να τον χρησιμοποιήσει ως ψεύτικο 9άρι.

«Έχουμε πολλές επιλογές σ’ αυτή τη θέση. Ο Μπενζεμά είναι η νούμερο ένα επιλογή μας, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι θα είναι μια περίεργη σεζόν, διαφορετική, με το Παγκόσμιο Κύπελλο ενδιάμεσα και πρέπει να δούμε διαφορετικές επιλογές. Η ιδέα μου είναι να προσπαθήσω να δω τον Αζάρ σ’ αυτή την θέση. Δεδομένης της ποιότητας που έχει και των ικανοτήτων του, θα ήταν καλό για εμάς να τον δοκιμάσουμε εκεί. Είναι παρόμοια περίπτωση με τον Ασένσιο», ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τις υπογραφές, αλλά λέω ήδη ότι όλα έχουν τελειώσει. Δεν πρόκειται να υπογράψουμε κανέναν. Είμαστε καλά έτσι. Μπροστά μας έχουμε μια σημαντική προετοιμασία. Μας αρέσει που θα πάμε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πάντα νιώθαμε καλά εκεί. Θα ανταγωνιστούμε δυνατές ομάδες. Η Αμέρικα είναι μία από αυτές».

Αναφερόμενος στους παίκτες αποκτήθηκαν τόνισε:

«Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες φέρνουν εξαιρετική ποιότητα στην ομάδα. Στις θέσεις τους είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρεθεί στην αγορά. Ο Ρούντιγκερ είναι ένας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός κι ο Τσουαμενί το ίδιο, είναι πολύ νέος και έχει πολλή προβολή. Είναι ήδη διεθνής με τη Γαλλία. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή την περιοδεία ώστε να προσαρμοστούν στην ενδεκάδα».

 

To Top