Τέλος ο Πετράκης από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η ήττα από τον Ολυμπιακό οδήγησε στην απομάκρυνση του Γιάννη Πετράκη από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Έλληνας τεχνικός πλήρωσε το κακό ξεκίνημα της ομάδας με τις τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδι, αλλά και τα 11 γκολ που ήδη έχει δεχθεί ο Απόλλωνας.

Οι άνθρωποι της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” του χρεώνουν αρκετά πράγματα, τόσο στη διαχείριση του ρόστερ, όσο και στις επιλογές του την ώρα των αγώνων και στη μεταγραφική περίοδο!

Τα πρώτα ονόματα που παίζουν πάντως και ήδη έχει γίνει διερευνητική επαφή είναι αυτά του Τζανλούκα Φέστα και του Τραϊανού Δέλλα και σύντομα θα υπάρχει νέος προπονητής στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ύστερα από έντεκα φιλικά παιχνίδια και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η εικόνα της ομάδας μας είναι απογοητευτική. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ομάδα που «χτίστηκε» με αυξημένο κατά 30% μεταγραφικό μπάτζετ και δημιουργήθηκαν γι’ αυτήν εξαιρετικές συνθήκες προετοιμασίας, σε καμία περίπτωση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας. Ένα σύνολο soft, μια ομάδα «μαλθακή» που δεν παλεύει για το αποτέλεσμα και έχει τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων, καθώς έχει ήδη δεχθεί έντεκα γκολ. Την ίδια ώρα το κλίμα στα αποδυτήρια έχει πάψει να είναι αυτό που πρέπει.

Ως εκ τούτου, η συνεργασία μας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Ίσως στο μέλλον συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας.»

To Top