Τέλος τα αυτόγραφα στους διαιτητές ανακοίνωσε η UEFA

Η UEFA ενημέρωσε τους διαιτητές ότι είναι απαράδεκτο και αναξιοπρεπές να ζητάνε αυτόγραφα από παίκτες, με αφορμή το περιστατικό, μετά το τέλος της προημιτελικής συνάντησης στο Champions League, μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ (2-1).

Ήταν η στιγμή που ένας εκ των βοηθών του Ρουμάνου διαιτητή, Οβιντίου Χατεγκάν, ζήτησε αυτόγραφο από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, κάτι που ενεργοποίησε τους ανθρώπους της UEFA να αντιδράσουν.

Μπορεί η κίνηση του Σεμπάστιαν Γκιόργκι να έγινε για να μπει σε πλειστηριασμό σε μια δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, προκειμένου να βοηθηθούν άτομα που πάσχουν από αυτισμό, όπως εξήγησε η Σιμόνα Ζλίμπουτ, επικεφαλής του κέντρου SOS Autism Bihor, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τις αυστηρές συστάσεις που έγιναν από τον Ρομπέρτο Ροζέτι.

«Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό μετα αυτόγραφα. Είναι απαράδεκτο, τίθεται θέμα αξιοπρέπειας και μην ξεχνάτε τον αριθμό των τηλεοπτικών καμερών στους ευρωπαϊκούς αγώνες που σας παρακολουθούν», είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής διαιτητών στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπως αποκάλυψε το κανάλι Sky Sports.

To Top