Ταμείο με το 2.05 της Εθνικής!

Τα παιχνίδια του ευρωπαϊκού Nations League είναι αυτά που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Στη διοργάνωση σήμερα κάνει πρεμιέρα η Εθνική μας, που ταξίδεψε στην Εσθονία, ενώ υπάρχει και η ματσάρα της Αγγλίας με την Ισπανία.

Εσθονία – Ελλάδα

Είχε δεδομένα πολύ δύσκολο έργο στα προκριματικά του περασμένου Μουντιάλ η Εσθονία. Στον όμιλο της Εθνικής μας δεν τα πήγε άσχημα, όμως έπιασε το ταβάνι της με την κατάληψη της 4ης θέσης. Έκτοτε έχει δώσει έντεκα τεστ και είχε ικανοποιητική εικόνα. Στον αντίποδα, η Ελλάδα ήταν σαφώς βελτιωμένη με την εικόνα που παρουσίασε στο Euro 2016, όμως και πάλι δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Έφτασε ωστόσο μέχρι τα μπαράζ, όπου την απέκλεισε η μετέπειτα φιναλίστ του τελικού Κροατία. Η «γαλανόλευκη» σε κάθε περίπτωση, έχει τη δυναμική να μπει θετικά στο Nations League. Το διπλό είναι καλοπληρωμένο και θα μπει στις επιλογές του foxbet.gr.

Αγγλία – Ισπανία

Έκανε πολύ καλό Μουντιάλ η Αγγλία. Μπορεί στο Νησί να τους είχε ανοίξει η όρεξη ότι φέτος ήρθε επιτέλους η σειρά τους, αλλά την 4η θέση δεν την λες και αποτυχία. Δεν έπαιξε τρομερή μπάλα, αλλά η σοβαρότητα και το σκληρό της παιχνίδι απέδωσαν. Το ζητούμενο βέβαια, είναι τα «τρία λιοντάρια» να έχουν και συνέχεια. Από την άλλη, η πλήρης απογοήτευση για την Ισπανία. Η Ρωσία την άφησε εκτός συνέχειας από τη φάση των «16», σε ένα τουρνουά που πήγε με τον Λοπετέγκι, όμως λίγο πριν την πρεμιέρα ανέλαβε ο Ιέρο. Πλέον, οι «ρόχας» έχουν στον πάγκο τους τον Λουίς Ενρίκε. Το αποψινό είναι παιχνίδι αποδείξεων και για τους δύο. Βάσει ποιότητας εκατέρωθεν, το G/G είναι πολύ πιθανό.

To Top