ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα βήματα που απομένουν για την παραμονή Μποχωρίδη στον Άρη

Όποιος αναφέρει ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκλεισε και συμφώνησε για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Άρη, πολύ απλά προτρέχει.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ναι, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τον διακανονισμό της οφειλής και πλέον ολοκληρώνουν τη συμφωνία για το νέο συμβόλαιο. Χρειάζεται, πολύ απλά, υπομονή.

Από τη στιγμή που επιβεβαίωσε δημόσια και ο εκπρόσωπος του παίκτη ότι υπάρχει συμφωνία για τα οφειλόμενα, το επόμενο βήμα είναι η διαπραγμάτευση για το νέο συμβόλαιο.

Ο Άρης έχει προτείνει νέο τριετές συμβόλαιο στον Μποχωρίδη. Με την επιστροφή του Βαγγέλη Αγγέλου από την Αμερική θα γίνει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως άλλωστε είχε ζητήσει ο προπονητής των κίτρινων.

Η λογική λέει ότι μέσα στη βδομάδα θα οριστεί νέο ραντεβού, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η οικονομική προσφορά της ΚΑΕ προς τον παίκτη και από εκεί και πέρα να μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

To Top