ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πραγματικά γεγονότα για την Κ15 του Άρη και ο μηχανισμός προπαγάνδας

Για μια ακόμη φορά βρήκε… χώρο για να κάνει τα δικά του ο γνωστός μηχανισμός προπαγάνδας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε ότι αφορά το θέμα της Κ15 του Άρη, μια και αυτή έκανε το… λάθος να κατακτήσει το πρωτάθλημα Μακεδονίας σε βάρος του ΠΑΟΚ και να το πανηγυρίσει.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Κανένας προπονητής της Κ15 του Άρη δεν συνελήφθη.

2. Βοηθός προπονητή των τμημάτων υποδομών του Άρη που παράλληλα είναι προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΑΕ Πυλαίας ήταν στο γήπεδο ως θεατής.

3. Ο συγκεκριμένος προπονητής ουδέποτε έχει απειλήσει στο παρελθόν σε άλλο παιχνίδι ακαδημιών ή οτιδήποτε άλλο από αυτά που γράφονται λανθασμένα τις τελευταίες ώρες. Υπήρχε μια έντονη διαφωνία με τον ίδιο διαιτητή από άλλο παιχνίδι της… ΑΕ Πυλαίας (!) η οποία προφανώς πήρε έκταση στο παιχνίδι της Κ15 λόγω των λανθασμένων αποφάσεων που υπήρχαν.

4. Με βάση τον νέο αθλητικό νόμο για τη βία ο διαιτητής… τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί τον προπονητή, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα! Καμία σύλληψη με άλλα λόγια.

5. Ήδη ορίστηκε δικάσιμος (!) η οποία πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο και το θέμα ήδη πάει να εκτονωθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα, αλλά καταγράφεται πως για ακόμη μία φορά, ο τρόπος οι οποίοι κάποιοι επιχειρούν να στοχοποιούν τον Άρη!

To Top