Τα σενάρια για Άρη και ο Λοντίγκιν: «Έχω σχεδόν επιλέξει ομάδα, αλλά περιμένω και κάτι από Ευρώπη»

Τελευταία συμμετοχή για τον Γιούρι Λοντίγκιν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα η χθεσινή κόντρα στον Άρη. Ο Ελληνορώσος τερματοφύλακας αποθεώθηκε από τον κόσμο και στο τέλος μοίρασε και πολλά γάντια στα παιδάκια.

Όπως είπε και στις δηλώσεις του, θα περιμένει κάποιες ακόμα μέρες για πρόταση από το εξωτερικό, αλλά στο περίπου έχει αποφασίσει τι θα κάνει, τη στιγμή που το όνομά του έχει ακουστεί έντονα για τον Άρη!

Αναλυτικά όπως είπε:

Για την αποθέωση στο τέλος: «Σίγουρα τα τελευταία παιχνίδια θα θέλαμε να τα παίξουμε διαφορετικά. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Ολοκληρώνεται μια πολύ δύσκολη χρονιά. Σε αρκετά παιχνίδια σταθήκαμε δυνατοί και δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κι εμείς το κάτι παραπάνω. Χρειάζεται δουλειά.

Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει και να έχει υψηλούς στόχους. Να βελτιώνεται, να δυναμώνει, να υπάρχει αυτό το πάθος από τους φιλάθλους που τους ευχαριστούμε που για μία ακόμα φορά ήταν εδώ. Μας στήριξαν. Ακόμα και μετά την ήττα δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε. Ήταν πολύ όμορφο αυτό. Δυστυχώς δεν τους χαροποιήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Εύχομαι όμως η επόμενη σεζόν να φέρει πολλές νίκες και αυτός ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει, να χαίρεται και να είναι κοντά στην ομάδα».

Για την εξαιρετική του εικόνα και το μέλλον του: «Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι να γυρίσω στην οικογένειά μου, να πάω μερικές μέρες και να ηρεμήσω. Φυσικά τρέχουν οι συζητήσεις, θέλω να δω κάτι στην Ευρώπη. Αν δεν έρθει αυτό, έχω κάποιες επιλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Έχω επιλέξει περίπου, αλλά θέλω να δω και κάτι έξω».

To Top