Τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο συσπείρωσαν τη Λαμία – Ανακοίνωσε sold out για το ματς της Κυριακής

Το κλίμα που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο και την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας με αντίπαλο τη Λαμία, ανάγκασε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη το «Αθανάσιος Διάκος» στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής η Λαμία ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν το εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης και δεν θα συνεχιστεί η προπώληση, αφού πουλήθηκαν περίπου 4.500 «μαγικά χαρτάκια».

Αυτό είναι το πρώτο φετινό sold out των «κυανολεύκων», με την συσπείρωση που υπάρχει ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό να είναι τεράστια.

Σημειώνεται πως θα υπάρξουν κανονικά και φίλοι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, καθώς η ΠΑΕ έχει παραχωρήσει τη θύρα των φιλοξενούμενων για τις ανάγκες τους.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει ότι όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των Palyoffs της Stoiximan Super League, την Κυριακή 21.04.2024 στις 17:00 στο ΔΑΚ Λαμία “Αθ. Διάκος” έχουν εξαντληθεί.

Σας ευχαριστούμε για το πρώτο φετινό SOLD OUT και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 3 μ.μ. και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Όλοι μαζί πρέπει να προσαρμοστούμε και να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδό μας.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο οφείλουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.

Με το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Κάθε καπνογόνο, φωτοβολίδα, κροτίδα, μπουκάλι, κάθε αντικείμενο που μπορεί να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κλείσιμο του γηπέδου! Οι ποινές είναι διοικητικές και έρχονται πλέον απευθείας από την πολιτεία. Συν τις όποιες επιπρόσθετες προκύπτουν από τα πειθαρχικά όργανα.

To Top