ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα 21.000 χιλιόμετρα, τα… οκτώ αεροδρόμια των έντεκα ημερών του Τζέγκο και η αξιολόγηση με τον Μάντζιο

Η επιστροφή του Τζέιμς Τζέγκο αναμένεται να ¨κλειδώσει” το έμψυχο δυναμικό που έχει στην διάθεσή του ο Άκης Μάντζιος ενόψει της Λαμίας.

Μια επιστροφή που καταγράφει κάποια δεδομένα που θα αποτελέσουν σίγουρα αντικείμενο συζήτησης και αξιολόγησης ποδοσφαιριστή και τεχνικού τιμ.

Όπως αναφέραμε σε άλλο άρθρο το “καγκουρό” του Άρη “έγραψε” 21.000 χιλιόμετρα κι έρχεται να παίξει για τον Άρη! Τζέγκο non stop… Είπαμε από την πρώτη στιγμή που κάθε ομάδα, πόσο μάλλον ο Άρης μπαίνει στην λογική ενός δίκοπου μαχαιριού: να έχει διεθνείς ποδοσφαιριστές και να καμαρώνει, αλλά την ίδια ώρα να… χάνει τον ύπνο του για το πώς θα γυρίσουν.

Πράγματι μία κατηγορία μόνος του μοιάζει ο Τζέγκο. Ο 29χρονος χαφ κλήθηκε για μια ακόμη φορά στην αποστολή της Αυστραλίας και πρόσφατα υποδέχθηκε στην Ντόχα το Ομάν. Έκανε… τίμια την δουλειά του παίζοντας ως αλλαγή στην νίκη με σκορ 3-1.

Αμέσως μετά, μαζί φυσικά με τα άλλα μέλη της, πήγε στη Σαϊτάμα για το παιχνίδι με την Ιαπωνία (ήττα 2-1) και ύστερα ξεκίνησε για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. Μόνο το τελευταίο του ταξίδι είναι κοντά στα 10.000 χιλιόμετρα και όλες μαζί οι μετακινήσεις του υπολογίζονται σε πάνω από 21.000 χλμ.

Ο Αυστραλός μέσος άλλαξε τέσσερα αεροδρόμια από τη στιγμή που έφυγε μέχρι και την Ιαπωνία, περνώντας πάλι από τέσσερα αεροδρόμια ώστε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη! Και όλα αυτά μέσα σε έντεκα μέρες.

Ένα… κοντέρ που δεν έχει σταματημό και πολύ απλά καταγράφει την μεγάλη υπερπροσπάθεια του μεσοαμυντικού του Άρη, ενός από τους παίκτες βαρόμετρο και πέρσι και φέτος.

Το… θετικό μέσα σε όλη αυτήν την “Οδύσσεια” είναι ότι ο αγώνας με την Λαμία είναι την Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι ο Αυστραλός έχει μπροστά του έναν αριθμό ημερών για να ξεκουραστεί όσο χρειάζεται και να είναι έτοιμος ακόμα και για την ενδεκάδα! Μία απόφαση που -όπως αναφέραμε παραπάνω- βέβαια ανήκει στον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι θα αξιολογήσουν την κατάσταση του Αυστραλού και θα αποφασίσουν ανάλογα.

To Top