ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία παράσταση ομάδας-κόσμου, εφαλτήριο μίας νέας εποχής! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Η φετινή σεζόν φτάνει σήμερα (PRESSARIS, 19:00, ΕΡΤ) στο τέλος της με τον Άρη να ολοκληρώνει μία χρονιά με πολλές δυσκολίες, αλλά και αρκετές όμορφες στιγμές. Υποδέχεται την Ξάνθη για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ σε έναν αγώνα βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά κατάλληλο απόλυτα για το τελευταίο χειροκρότημα…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” αναμένεται να γεμίσει προκειμένου, ομάδα και κόσμος, να δώσουν μία ακόμα παράσταση την τελευταία για φέτος, με τον σημερινό αγώνα να αποτελεί εφαλτήριο μίας νέας εποχής, που βρίσκει τον Άρη να έχει επιστρέψει και στην Ευρώπη.

Στο σημερινό ματς, ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους, Ντάνιελ Λάρσον και Γιώργο Βαλεριάνο, που έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αντιθέτως, στην αποστολή είναι κανονικά οι Φραν Βέλεθ και Μάρτιν Τόνσο. Ο πρώτος ξεπέρασε σε χρόνο… ρεκόρ την θλάση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο δεύτερος προπονείται κανονικά εδώ και μέρες και ίσως σήμερα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η τελευταία αποστολής της χρονιάς για τον Άρη:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Souza, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Rose, Tonso, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Ανάκογλου.

Την αναμέτρηση του Άρη με την Ξάνθη, ορίστηκε να σφυρίξει ο Ηπειρώτης, Γιώργος Τάσης με βοηθούς τους Καρατζίκα (Αθηνών) και Πάγκαλο (Λασιθίου). Τέταρτος θα είναι ο Κουμπαράκης (Θράκης).

To Top