Τελικός Conference League: Οι σκέψεις της ΕΛ.ΑΣ για την μεταφορά των οπαδών της Φιορεντίνα

Επί ποδός η ΕΛ. ΑΣ ενόψει του τελικού του Conference League στις 29 Μαΐου στην «Opap Arena» ανάμεσα στην Φιορεντίνα και τον Ολυμπιακό, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Η πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας εργάζεται συστηματικά για την αποφυγή και την αποτροπή επεισοδίων.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι αρχικές σκέψεις για το πώς θα μεταφερθούν τόσο οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο, όσο και της Φιορεντίνα.

Συγκεκριμένα, η λύση που προκρίνεται μέχρι στιγμής για τους Ιταλούς φιλάθλους είναι να μεταφερθούν με πούλμαν αρχικά στο περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και μετά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσοι Ιταλοί θα έρθουν στην χώρα μας για τον αγώνα καθώς αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για περίπου 4.500 χιλιάδες, σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις αναμένεται να είναι περισσότεροι.

Πάντως όπως τονίζεται από αστυνομικές πηγές είναι αρκετά θετικό το γεγονός πως οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα δεν είναι αδελφοποιημένοι με φιλάθλους κάποιας ελληνικής ομάδας, ενώ γενικότερα είναι χαμηλού προφίλ και δεν ανήκουν στην κατηγορία των ταραχοποιών.

Έκαναν «φτερά» μέσα σε λίγες ώρες άλλα 2.000 εισιτήρια από τους Ιταλούς

Ξεσηκωμός επικρατεί στη Φλωρεντία, καθώς οι οπαδοί της Φιορεντίνα αγόρασαν άλλες 2.000 εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες για τον σπουδαίο τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena».

Η «La Nazione» ανέφερε σήμερα (17/5) πως ήδη έχουν διατεθεί 5.000 εισιτήρια, με τον συγκεκριμένο αριθμό να αναμενόταν να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο όταν η πώληση θα απελευθερωθεί και ο μόνος περιορισμός που θα υπάρχει είναι ο ενδιαφερόμενος να έχει κάρτα φιλάθλου και να μπορεί να αγοράσει μόνο ένα μαγικό… χαρτάκι.

Πλέον, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια πώλησής τους την Παρασκευή (17/5) 2.000 εισιτήρια έκαναν… φτερά, ενώ υπενθυμίζουμε πως οι Βιόλα έχουν στη διάθεσή τους συνολικά 9.000 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της 29ης Μαΐου.

To Top