Τερίμ σε παίκτες: «Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσετε τον Ολυμπιακό και το Κύπελλο με τον Άρη»

Ο Φατίχ Τερίμ, οι δρόμοι του οποίου με τον Παναθηναϊκό χώρισαν σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε για μία τελευταία φορά στο Κορωπί έτσι ώστε να πει το δικό του αντίο στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε το τελευταίο εξάμηνο.

Ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός ανέφερε πως είναι σίγουρος για εκείνους ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν τα δύο εναπομείναντα ματς και να κερδίσουν το Κύπελλο ενώ τόνισε πως δεν ήταν πρόθεσή του να αδικήσει κανέναν τους, αν κάποιος αισθάνθηκε έτσι.

Μετά την ομιλία του, τους χαιρέτησε όλους έναν έναν και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ για να αποχωρήσει από το «Γ. Καλαφάτης».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για την συνεργασία μας το πεντάμηνο αυτό. Όταν μίλησα με τον Γιάννη Αλαφούζο του είχα πει πώς πρώτα θέλω να δω πως θα πάει το πρώτο αυτό διάστημα και μετά να δω αν θα συνεχίσω, στο οποίο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά τελικά. Κράτησα έτσι την υπόσχεσή μου.

Θέλω να πω ότι είμαι σίγουρος για εσάς ότι θα κάνετε το 2/2 κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Άρη και θα κατακτήσετε το Κύπελλο. Αν αδίκησα κάποιον, του ζητάω συγγνώμη. Πάντα ήθελα το καλύτερο για εσάς και την ομάδα».

To Top