«Τεσσάρα» της Μπάγερν στην έδρα της Σάλκε, επιβλητική η Χόφενχαϊμ (3-0) επί της Κολωνίας (videos)

Ο Λεβαντόφσκι συνέχισε να προσθέτει γκολ και ρεκόρ στο κοντέρ και η Μπάγερν που δεν είχε πρόβλημα με την ουραγό Σάλκε (0-4), απογειώθηκε στο +7 στη Bundesliga, καλπάζοντας προς τον τίτλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μίλερ και ο Κίμιχ. Ο δεύτερος σέρβιρε δύο φορές και ο πρώτος βρήκε δίχτυα και στις δύο περιπτώσεις (34′, 88′).

Ενδιάμεσα (54′), ο Λεβαντόφσκι (ξανά ασίστ Κίμιχ) από δύσκολη γωνία βρήκε δίχτυα για 23η φορά φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ έκανε ρεκόρ Bundesliga, σκοράροντας σε οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές εκτός έδρας.

Η βολίδα του Αλάμπα (90′) και η λάθος εκτίμηση του Φέρμαν, ολοκλήρωσε την τεσσάρα των φιλοξενούμενων.

Μετά τη Χέρτα, η Χόφενχαϊμ «κέρασε» τριάρα και την Κολωνία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέι Κράμαριτς (3-0) και ξέφυγε σε απόσταση ασφαλείας (+7) από την επικίνδυνη ζώνη.

Χάρη στα δύο γκολ-πέναλτι του Κράμαριτς (7’, 75’), με τα οποία έφτασε τα 12 στη σεζόν και τα 74 στη Bundesliga (κορυφαίος Κροάτης όλων των εποχών ξεπερνώντας τον Ίβιτσα Όλιτς), οι γηπεδούχοι έκαμψαν εύκολα την αντίσταση των Τράγων, σκοράροντας άλλο ένα τέρμ ενδιάμεσα με τον Μπαουμγκάρντνερ (28’).

To Top